* Sara *
Følg
Følger Følg ikke

* Sara *

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 24. dec 2007
Offline - Senest online: 31. jul 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung frisk pige som har en stor interesse for dyr. Jeg har heste og jeg dyrker dressur og spring med stor iver.
Jeg kommer fra en familie hvor hunde altid har været naturlige medlemmer af familien.
Jeg er vokset op med både blandingshunde, græske hunde og racehunde vi har haft Grand Danois igennem hele min barndom så for mig er en rigtig hund en stor hund.

Jeg er meget priviegeret. Min far er dyrlæge og min mor psykolog. Jeg er vokset op i en familie hvor eventyr og rejser har været en fast del af vores liv. Og har boet i Asien, rejst jorden rundt i sejlbåd og har set mange sider af menneskers måde at leve på høj som lav.


Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen og vi har ledt efter hund igennem de sidste par år, og det skulle som sagt være en STOR hund så vi har haft kig på mange store racer og jeg er med i flere grupper her på hundegalleri for de store gigantiske racer, men alligevel faldt valget på denne lille skævbenet tæve hvalp som har taget os med storm.

Jeg ville gerne læse til veterinærsygeplejerske, men har ikke lyst til at bo i Jylland (der er for mange jyder) så derfor er det min drøm at komme til at læse til dyrlæge. Er ved at spare points sammen og penge. Og arbejder for tiden på min far´s klinik.

Jeg har allerede gjort mig uvenner med flere her på hundegalleri også de gamle opdrættere der kalder sig selv seriøse og det er fordi jeg aldrig pakker mine meninger ind i vat og siger lige hvad der falder mig ind, hvis det er noget jeg brænder for, og hunde er min store lidenskab.

Jeg kalder tingene for det de er og lægger ikke fingre imellem når jeg siger min mening og det bliver af mange opfattet som om jeg er en negativ person men faktisk er jeg ret positiv og har ikke grund til andet for livet er SKØNT!

Mvh Sara
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce