Pomeranian Mille..<3 Pomeranian Mille..<3 Pomeranian Mille..<3 Pomeranian Mille..<3 Pomeranian Mille..<3
Pernille S
Følg
Følger Følg ikke

Pernille S

Kvinde, 32 år, Nordjylland
Oprettet: 28. dec 2007
Offline - Senest online: 21. jan 2015 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung pige på 19 år, og min store hobby er hunde. Schæferhunde har vi haft siden jeg blev født og vi har altid haft dem i huset, vi bruger dem til udstilling og træning og vi kommer meget på de store udstillinger i Danmark.
Kort sagt elsker jeg vores hunde! Jeg har været vant til de store hunde, men da vi fik Mille var en omvæltning men på en rigtig god måde. Nu havde vi fået en hund som elskede at ligge under dynen og putte og hygge og samtidig de arbejdsglad Schæferhunde som hjalp os med vores hobby. Den 11 Juli 2010 blev Fahra født og efter hun var blevet 10 uger fik jeg hende hjem. Hun er mors lille pige og elsker hende overalt på jorden. Hun er en tæve med krudt i røven, hun er kærlig, arbejdsvillig og hun har ALTID et kæmpe smil i hele hovedet. Men som mange andre tæver er hun del temramentsfuld overfor andre tæver. Men hun har en helt speciel plads i mit hjerte da det er hende jeg træner.
Efter tiden har vi har mange hunde omkring vores hjem. Harley kom til tyskland og efter det fik vi en hanhund som vi skulle passe til hans videre skæbne var bestemt. Jako var en nervøs hund som var bange for alt og alle, han var blevet underkuet af en kuldsøster og disse skader sad dybt i ham, det endte med han blev boende og idag er han en super dejlig kærlig hund! I mellemtiden har vi Madonna som er en halvsøster til Harley, hun skal bo ved os et år og derefter til Tyskland til hendes rigtig mor og far.:) Hun er en dejlig hund som har et super temperament. Vi har haft mange hunde i tiden men ingen har været vigtigere end den anden, de har alle deres sind men de er alle super skønne!
Og Selvfølgelig er min ynglings sang " himmel-hunden".;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce