Labrador retriever Taco Labrador retriever Taco Labrador retriever Taco Labrador retriever Taco Labrador retriever Taco
¤ pernillerosendahl ¤
Følg
Følger Følg ikke

¤ pernillerosendahl ¤

Kvinde, 30 år, Sønderjylland
Oprettet: 10. jan 2008
Offline - Senest online: 26. nov 2012 Bruger er på filterliste

INGEN AF MINE BILLEDER MÅ KOPIERES UDEN MIN TILLADELSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Venneansøgninger er altid velkomne! :D
______________________________________________

Her kommer en lille præsentation af mig og mit liv. :)

Hej allesammen, mit navn er Pernille. Jeg bor i en lille by der hedder Vedsted, som ligger i Vojens kommune, Sønderjylland. Jeg er 16 år gammel, og det blev jeg d. 28/11 her i år 2009. Jeg har blå øjne og har mørkebrunt hår, men er oprindeligt blondine. I min fritid er jeg sammen med mine venner og veninder, er sammen med min hund, hører utrolig meget musik, og så rider jeg.

Det var lige kort information om mig :D.
-Nu går vi til detaljerne! xD (eller ikk')
______________________________________________
Nå men..
Jeg har en meget bred musiksmag, dvs. at jeg hører både alt det nye og alt det gamle. Men af alt musik er især Celine Dion fremtrædende. Hendes musik, stemme og perfomance, er bare.. Ja, jeg elsker det d;
______________________________________________
Også film er en stor del af mit liv. Jeg ser meget fjernsyn, og det er ikke kun fordi at jeg nok er en doven teenager, men også fordi at jeg vil være skuespiller. Og det vil jeg fordi at jeg vil have et arbejde, jeg kan lide at udføre. Og jeg elsker at spille skuespil. Jeg har gået til drama i to år, og var, ikke for at prale eller fremføre mig selv, en af de bedste i klassen. :)
______________________________________________

Jeg startede med at ride på en rideskole i 3 år, og skiftede så til en anden hvor jeg red i halvandet år vil jeg tro.
I 5. klasse startede jeg med at ride Heta, som både min veninde og hendes søster og min søster havde reddet på. Heta er en broget islænderhoppe på nu 24 år. Hende red jeg lidt ringridning på, og ellers var det bare hygge det hele (:
Så efter at have reddet i omkring 2 år tror jeg fik jeg tilbudt at ride en ung knabstrupperhoppe på 4 år. Cassandra. Og hende red jeg i ca. 3 år, indtil jeg d. 26/12-09 fik at vide, at ejeren havde fundet en anden til at ride hende.
Imens jeg red Cassandra kom jeg også til at ride en 20-årig brun oldenborgerhoppe ved navn Tootsie, og hende rider jeg stadig den dag i dag. Og samtidig rider min søster en shetlandspony det samme sted, og med samme ejer. Det er en lille sort hoppe på 11-12 år, som hedder Musse. Hende hygger jeg også meget med.

Det var så lige mit hesteliv i en kort fortælling. :)
______________________________________________
Og endelig til mit hundeliv d:

I mit liv har jeg haft i alt 4 hunde.
-Og her kommer lidt om hver enkel.. :)

Banjo:
Den første hund. Han var en blanding mellem en b. collie og en gravhund xD. Lidt sjov blanding, men dejlig var han. Jeg husker egentlig ikke det store ham. Kun at vi ikke engang kunne være væk et kvarter uden han havde tømt de skabe han kunne nå for alt spiseligt.. -.-' xD.
Han døde senere af alderdom.. :'/

Rollo:
Også en hanhund. Blanding af labrador og schæfer.
Han havde krøller og var en rigtig charmer :') Og jeg havde mange gode stunder med ham, og vi har massere af billeder af mig og ham, og også af Banjo, da jeg var lille, der beviser at vi var glade for hinanden.. :')
Desværre havde han nogle adfærdsvanskeligheder der gjorde at vi måtte aflive ham /;

Taco:
Det var sådan at vi havde vores kat Speedy, vores fugl Mulle, og vores dværghamster Bandit, og min forældre insisterede på at vi ikke skulle have flere dyr nu, og da slet ikke en hund. Men en dag da jeg havde været i bad, fangede jeg min mor i at kigge på små hundehvalpe på computeren.. :D Så den næste dag skulle mig og min søster være hos vores mormor og morfar, for vores forældre skulle ud at kigge på "noget". Jeg regnede den jo straks ud, og da de kom tilbage sagde jeg at jeg havde regnet den ud, og så viste de mig et billede af det "noget", som så rigtig nok viste sig at være en hundehvalp.
Han kom fra et internat, gul 4 mdr. gammel labradorretriever-hvalp.
Han havde været en julegave fra en enlig mor til hendes to drenge. Men de boede på 2. etage i en lejlighed, og kunne derfor ikke længere "klare" at han ikke var stueren, og afleverede ham så derfor på et internat.. -.-'

Endelig kom dagen hvor vi skulle ud at hente Teddy som han nu engang hed, og jeg glemmer aldrig da vi kom derud, og den rare dame åbnede døren ind til rummet og ud kom den lille klumpedumpe løbende med fuld fart direkte mod os, og han gled rundt på det tæppe der lå midt på det hvide flisebelagte gulv, og han kom hen til mig som den første, og begyndte straks at slikke min hund.

Så da vi skulle hjem, og han lå og sov trygt hos mig, blev vi enige om at han skulle ihvertfald ikke hedde Teddy. Så det blev til Taco, og så hed han det :).
Vi havde det dejligt sammen, men da han var omkring 1-2 år, begyndte hans knæ at hoppe ud af sin skinne, og vi satte det på plads som dyrlægen havde lært os, men det var ikke nok. Den eneste mulighed var at operere. En meget dyr operation, med minimale chancer for at det ville gavne ham i den sidste ende. Så mine forældre besluttede at vi måtte lade ham til hundehimmelen.. ;'(

Taco:
Da "gamle Taco" døde, ville vi efter et stykke tid have en ny hund, og endelig fandt vi et dejligt kuld labradorretriever-hvalpe, og kom ud at kigge på dem. Jeg valgte straks ham som vi nu har i dag.. :D.
Og jeg er glad for mit valg, for han er den mest charmerende hund jeg nogensinde har mødt, og han har virkelig personlighed til op over begge ører, og har en tendens til at charmere sig ind hos alle der kommer.. :)


R.I.P alle mine drenge, elsker jer! ;'/<3.
______________________________________________
Taco har det dejligt her.

Mad hver dag, 3 gåture om dagen, så har han egen, dyne, tæppe x2, kurv osv.. :)
Tonsvis af legetøj og altid godbidder inden for rækkevidde ;)..
______________________________________________
Tror ligesom det var det.. :)
-Tror ligesom at det var det.. :D I kan jo bare skrive hvis der var mere.. (;

-Pernille..




Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce