Blanding af racer Bine Blanding af racer Bine Blanding af racer Bine Blanding af racer Bine Blanding af racer Bine
Malene Bines Mor. n
Følg
Følger Følg ikke

Malene Bines Mor. n

Kvinde, 34 år, Østjylland
Oprettet: 12. feb 2008
Offline - Senest online: 23. jan 2017 Bruger er på filterliste

Betegnelsen kamphund kommer såre simpelt af, at hvis man bruger en hund til at udkæmpe hundekampe, så er det at betegne som en kamphund. De førnævnte populært kaldte muskel hunde, eller i race inddelings øjemed også kaldt Molosser racer, har igennem tiderne ofte været trænet til brug ved hundekampe i lande hvor dette stadig finder sted, netop pga. deres udholdenhed og styrke, deraf bliver de ofte i folkemunde blot kaldt kamphunde, hvilket ikke er retfærdigt overfor de 99,9 % af seriøse hundeejere, der reelt bare holder en af disse omtalte racer som kæledyr.


Et eller andet sted i et tempel fandtes der en sal med tusind spejle. En dag forvildede der sig en hund ind i templet og kom ind i salen. Da den pludselig blev konfronteret med tusind spejlbilleder, knurrede og gøede den af alle sine formodede modstandere. De viste også tænder og gøede - i tusindtal. Så hidsede hunden sig endnu mere op. Til sidst blev den så overanstrengt at den døde af ophidselse.

Der gik nogen tid. Så kom der en dag en anden hund ind i salen med de tusind spejle. Denne hund så sig også omgivet af artsfæller. Så logrede den glædesstrålende med halen - og tusind hunde logrede glade tilbage. Hunden forlod templet glad og opmuntret.

Hvad man selv sender ud, får man ofte igen..


|
` . ,------------------- ----------------’
|/
¸.,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
..( (Y) ),
(.)`.,´(.)
.(,,)_(,,) ..

STOP HUNDEKAMPE.....Se dette link..(HÅRDE BILLEDER)..Billeder af hunde som er blevet brugt til kamp og efterladt til bare at dø....De folk der arrangere hundekampe skulle selv DØ......
http://www .pitbullsontheweb.co m/petbull/sadreality .html

. // ^ ^\ Kopier mig. Så viser
.(/(_?_)\) du at du er imod
._/’’*‘‘\_ dyrplageri ´
. (/_)^(_
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x