Cocker spaniel Chianti aka Banditten Cocker spaniel Chianti aka Banditten Cocker spaniel Chianti aka Banditten Cocker spaniel Chianti aka Banditten Cocker spaniel Chianti aka Banditten
Louise RIP Chianti elsker dig for evigt D
Følg
Følger Følg ikke

Louise RIP Chianti elsker dig for evigt D

Kvinde, 43 år, Østjylland
Oprettet: 28. mar 2008
Offline - Senest online: 9. jun 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er 34 år, bor i Tilst.

Jeg kan godt gå hen og blive meget stædig, når jeg ved at jeg har ret!

Har haft Cocker Spaniel det meste af mit liv, den først da jeg var ca. 2 år. Hun hed Line (Levity's clever copelia) og var orange roan. Line fik hvalpe (med Balony's love Levity) alle i blue roan. Vi beholdte én af tæverne... nemlig Cianti.

Cianti og Line havde begge stamtavle, og vi gik på udstilling i en periode. Specielt Cianti var rigtig flot, men tit og ofte rakte det ikke til mere end en anden plads. Så da en af de meget respekterede kennelejere, som havde vundet over Cianti, til en af udstillingerne kom hen til min far og fortalt at Cianti burde ha vundet, men at det helt sikkert var fordi min far ikke havde noget 'navn', valgt min far at det var slut. Derefter var tøserne bare familie/hyggehunde.

Cianti fik livmoderkræft som 9 årig, fik piller den første gang vi opdagede det, men en lørdag morgen, hvor vi vågnede op og der var blod over hele gulvet i gangen, vidste vi at det var slut. Hun blev aflivet. Det var utrolig hårdt at sige farvel. Og en meget stærk oplevelse. Jeg var med inde hos dyrlægen, og stod og kløede hende bag øret (det elskede hun). Det var ikke vores egen dyrlæge, da det jo var i weekenden. Han var meget upersonlig, stod og spurgt om vi ville ha en sort sæk at putte hende i når hun var død, uden at fortrække en mine, somom han var pisse ligeglad og at det bare skulle overståes. Han kunne ikke finde hende åre, fordi de var så fine, så han barberede begge hendes ben. Og hende ansigtsudtryk da hun fik sprøjten, vil jeg aldrig glemme. Hun kiggede på mig med de mest bedende cockerøjne, somom hun sagde: hjælp mig, så hjælp mig dog. Og så døde hun.

Line fik livmoderkræft som 6-7 årig og blev opereret og levede til hun var 14 år. Hun blev aflivet pga alderdomsbetingede problemer. Hun var næsten blind, havde svært ved at høre og var meget afkræftet.

Der gik 2 (1998)år før vi fik hund igen. Denne gang sad jeg en morgen og kiggede i avisen gul og gratis, hvor jeg faldt over en annonce med cockerhvalpe til 1000 kr. Jeg fik lokket mine forældre med på ideen ved at sige at jeg gerne ville betale halvdelen. Vi tog op og kiggede og den sidste hvalp tilbage var helt sikkert en Line, hun var nemlig orange roan og den mest godmodige skabning jeg nogensinde har oplevet. Jeg flyttede hjemmefra, men mine forældre beholdt Line... Måtte ikke ha hund i lejligheden og syntes også at det var synd hvis hun skulle til at bo i lejlighed når hun var vant til hus med have.
Line fik konstanteret sukkersyge julen 2006, men selvom man selvfølgelig godt kan se at det har tærret på hendes energi, er hun stadig en rigtig glad hund

I 2005 flyttede jeg selv i et lille rækkehus og så begyndte jeg igen at lede efter en cocker... Jeg fandt hende i 2007 på nettet i, ja hvad ellers end, gul og gratis. Og hun var bare helt perfekt, helt sikkert en ny Chianti. Den eneste Blue roan i kuldet, resten var sort/hvid.
Jeg startede måneden efter jeg havde fået Chianti på et nyt job, som leder af en Delikatesse, Derfor har mine forældre hjulpet mig, så når jeg er på arbejde, er Chianti i 'dagpleje' hos mine forældre... dejligt... Så har jeg ikke dårlig samvittighed, og så tror jeg også at både mine forældre og Chianti nyder det.
Mine forældre fordi der er kommet lidt mere liv i huset i forhold til gamle Line på 12 år kan give, men vil dog sige at Line er livet meget op efter Chianti er kommet.
Og Chianti fordi hun så har flere at lege med, blive kælet af osv.

Chianti døde d. 28/7-09 efter en operation, læs mere på hendes profil.

Den 21/8-09 kommer der en lille ny cockerpige i huset igen og som traditionen i min familie er kommer hun også til at hedde Chianti, hun er nemlig også blue roan.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x