Schæferhund Abigail / Abi Schæferhund Abigail / Abi Schæferhund Abigail / Abi Schæferhund Abigail / Abi Schæferhund Abigail / Abi
Abigail & Co *
Følg
Følger Følg ikke

Abigail & Co *

Ikke angivet, 0 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 9. apr 2008
Offline - Senest online: 1. dec 2009 Bruger er på filterliste

Hej vi er par på 27 og 30 som bor i et stort hus i Nordjylland med både marker og skov omkring. Vi har vores Schæfer pige på 8 mdr samt to maskekatte - Fluffy og Fenja. De er henholdsvis 1 1/2 år og 10 mdr.

Manden i forholdet er udover hans alm. job under uddannelse til hundeinstruktør - derfor bruger han en del tid på at træne Abi og hun er også ved at blive en rigtig dygtig vaps :o)

Vi har en allerede eksisterende profil herinde, men da jeg forleden ville logge på kom jeg ind på en helt ny profil og skulle starte forfra....forstår slet ikke hvad der er sket. Vores gamle profil er stadig herinde og vores hund er også oprettet på den. Har forgæves skrevet til ha om svar og hjælp, men har ingen tilbagemelding fået. Selvom det er ved at være par dage siden nu.

Derfor har vi nu besluttet at oprette vores konto på ny - meget træls! Har nogen en ide om hvad der kan være hændt må i gerne skrive en pb til os - da vi er meget interesseret i at få vores gamle profil tilbage eller få den slettet.

Mvh Abigail & Co

.. .-"-. Sæt denne
.//^ ^\\ Hund i din
(/(_•_)\) profil, for
._/''*''\_ at vise du
(/_)^(_\) er imod
dyrplageri.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce