Cavalier king charles spaniel aZalias Super Karla Cavalier king charles spaniel aZalias Super Karla Cavalier king charles spaniel aZalias Super Karla Cavalier king charles spaniel aZalias Super Karla Cavalier king charles spaniel aZalias Super Karla
Maja M
Følg
Følger Følg ikke

Maja M

Kvinde, 38 år, Nordsjælland
Oprettet: 17. apr 2008
Offline - Senest online: 24. maj 2022 Bruger er på filterliste

Er ikke interesseret i udfordringer!

Hej, jeg er 24 år og er cirka Helsingørs største dyreven :) Har endelig fået min cavalierpige Karla og bor nu sammen med hende, kæmpekaninen Basse og min smukke californiske kongesnog (som mest bare bliver kaldt for Ormen).

Jeg er meget imod dyrplageri og støtter foreningerne WSPCA og Anima. Er selv vegetar bl.a. fordi jeg nægter at støtte landbruget som det foregår idag.
-Mine dyr er altså ikke vegetarer, kun kaninen ;)

Jeg læser til farmakonom, men håber på at jeg en skønne dag får råd til at uddanne mig til dyreadfærdsterapeut.

Opdatering sept 09:
Har nu haft Karla i et år (som tiden dog flyver) og hun er bare en superhund. Det kniber lidt med at være alene hjemme men udover dét har jeg ikke noget at klage over :)
Den zoologiske have herhjemme omfatter nu også 1 stk rotte, det er min søsters som hun ikke må have hjemme hos de gamle ;)
Jeg er færdiguddannet nu og arbejder langt væk hjemmefra, så er lykkelig over at have nabodagpleje hver dag så den lille vuffer ikke skal være alene mere end 3 timer om dagen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce