Blanding af racer Siggi Blanding af racer Siggi Blanding af racer Siggi Blanding af racer Siggi Blanding af racer Siggi
Aja G
Følg
Følger Følg ikke

Aja G

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 18. apr 2008
Offline - Senest online: 8. jun 2021 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 16 år, som er vildt hunde tosset :) jeg ville ha haft hund fra jeg kunne plage mig til det, men alt hvad der kom ud af det var et marsvin, men efter 9 års plagen fik jeg endelig min ret og vi fik os en hund. En kluntet lille gammel dansk hønsehund: Lui (: Idag er der stort set mig der har ansvaret for vores skønne hund. Han fylder rigtig meget i min hverdag og jeg elsker ham så utroligt meget :)

Vi mistede Lui i en alder af 8 1/2. Han fik kræft og inden en måned måtte vi aflive ham. Det var virkelig virkelig hårdt, for hele familien. Lui var min første hund og det var svært at forstå at han bare var væk, han var så dejlig en hund! Nu ligger han begravet i haven, jeg snakker med ham og ligger blomster på graven, når jeg er hjemme. Rip min elskede Lubber!

Nu er jeg 23 og er stadig ligeså hundetosset. Jeg bor ikke hjemme mere, men er der rigtig tit. Vi blev hurtige enige om at der skulle en ny hund til, 5 dage efter vi sagde farvel til Lui, hentede vi lille Maggie! Hun er skøn, og på trods af at jeg ikke er hjemme hele tiden, er mit forhold til hende lige så godt, som det jeg havde til Lui. I kan læse mere om hende på hendes side :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce