Hvid schæfer Rico Hvid schæfer Rico Hvid schæfer Rico Hvid schæfer Rico Hvid schæfer Rico
Anne-Lise A
Følg
Følger Følg ikke

Anne-Lise A

Kvinde, 78 år, Nordsjælland
Oprettet: 26. apr 2008
Offline - Senest online: 6. maj Bruger er på filterliste

Hundeejer gennem 25 år

Både Rico og Nanoq er "genbrugshunde", Rico har jeg haft siden 13 måneder og Nanoq siden hun var 5 år. Dejlige, dejlige og meget glade for hinanden uden at de dog ligger i ske. Der er rangorden, Nanoq styrer og Rico føjer sig.

4. juni 2012: Rico er ikke mere, han blev aflivet til morgen hjemme. Han vil være meget savnet, var Mors hund og store kælepotte. En stor, glad, humoristisk og utroligt smuk hund.

11.08.2012: I dag fylder Charlie, Hvid schæfer, 15 uger, jeg har haft ham i 2 uger. Han er en rigtig dejlig hvalp.

20.12.2012: Charlie er nu knap 8 måneder, fuld af godt humør og stor energi. Netop kastreret, og det er gået helt uproblematisk.

Nanoq 11 år i denne måned oplever sin anden ungdom sammen med ham.

Det har bestemt været godt med en hvalp trods den store aldersforskel. Men hun er nu også en hund, der sætter dagsordenen, og den har han acceptret fra første dag. Hun tillader dog også at han tager sig friheder over for hende, som hun ikke tidligere ville have tolereret. Måske bliver også hunde mildere med årene? :-)

Nanoq blev aflivet hjemme 10.15.2013. Er meget savnet, hun havde stor personlighed og styrede hjemmet med kærlig pote gennem 7 år :-)

28.12.13: Charlie er nu 20 måneder og en rigtig sød, venlig og dejlig hund, som får mig til at smile mange gange dagligt, opfindsom og vedholdende, så jeg snart er blevet godt opdraget.

2.8.19: Charlie er nu 7 år. Han har fået skiftet begge korsbånd, det sidste for 9 uger siden. Han gør gode fremskridt, og er til genoptræning i water-Walker. Det er rigtig godt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x