Paw *
Følg
Følger Følg ikke

Paw *

Mand, 49 år, Østjylland
Oprettet: 29. apr 2008
Offline - Senest online: 12. jul 2012 Bruger er på filterliste

Til daglig læser jeg filosofi på overbygningen og har generelt mange jern i ilden. Ellers spiller jeg Hammondorgel og klaver og er lige for tiden ved at lære at bruge Excel. Jeg er næsten helt umulig til det.

Woody (meget moderne collie) har AD og får gluckosamin hver dag sammen med sin BARF-mad og jeg kan heldigvis se, at det hjælper. Siden jeg min kæreste åbnede Allergifoder.dk har jeg lært meget. Bl.a. at barf-mad er en mangelvare i Danmark. Man skal passe på de smarte reklametricks.

Jeg har et lidt anstrengt forhold til alle dem der siger, at de sælger "rigtig" hundemad: Dels var Diego, min kat (gråstribet vildkat) ved at dø af "rigtig" kattemad og dels har jeg har set alt for mange fejlernærede hunde med allergi og mavesmerter. Simpelthen fordi deres mad var fordærvet. De er jo ikke full-time ådselsædere..

-Min dyrlægen sagde på et tidspunkt, at hvis "Alle katte ville vælge Whiskas, ville alle katte være døde". Min fede kat har nu været på barf i tre år og har aldrig haft det bedre. Pelsen er begyndt at komme tilbage (den skinner!) og man kan bare se, at han befinder sig godt.

Faktisk ligger han i mit skød med tastaturet hen over sig, mens jeg skriver dette :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce