Pomeranian Naya Yasmin a.k.a. Naya Pomeranian Naya Yasmin a.k.a. Naya Pomeranian Naya Yasmin a.k.a. Naya Pomeranian Naya Yasmin a.k.a. Naya Pomeranian Naya Yasmin a.k.a. Naya
Rikke S
Følg
Følger Følg ikke

Rikke S

Kvinde, 34 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 29. maj 2008
Offline - Senest online: 26. sep 2018 Bruger er på filterliste

Mit navn er Rikke, jeg er paa nuvaerende tidspunkt 25 somre gammel.

Da jeg boede hjemme havde jeg glaeden af mine forældres ruhårede gravhund Kiiki som ogsaa er paa min profil. Derudover har jeg selv min lille creme pomeranian tæve Naya, hun er så dejlig og de to nyder hinandens selskab naar jeg er paa farten :)

Jeg er i gang med min uddannelse som Dyrepasser, som indtil videre har bragt mig rundt omkring i verden i praktik, inklusiv Indonesien, Guatemala, Australien, Irland, Holland, Sverige mm. Jeg lander dog tilbage i Kbh om et par uger og har planer om at blive permanent denne gang og ikke forlade min lille guldklump mere. (Det har desvaerre vaeret noedvendigt pga. min uddannelse og manglen paa praktikpladser derhjemme)

Jeg elsker alle slags dyr og har et braendene oenske om at hjaelpe dem og goere alt hvad jeg kan for at alle dyr har det godt, saa jeg haaber paa en dag at finde et arbejde hvor jeg foeler at jeg goer en forskel i den forstand.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce