Pomeranian molly ( pomse ) Pomeranian molly ( pomse ) Pomeranian molly ( pomse ) Pomeranian molly ( pomse ) Pomeranian molly ( pomse )
fotograf-odense-otterup.Nej din chi er ikke en p s
Følg
Følger Følg ikke

fotograf-odense-otterup.Nej din chi er ikke en p s

Kvinde, 21 år, Fyn
Oprettet: 14. jun 2008
Offline - Senest online: 23. aug 2014 Bruger er på filterliste

hejsaSådan redder Du menneskets bedste ven !

Er en hund lukket inde i en bil på en varm sommerdag har du lov til at gribe ind! Men læs disse 5 gode råd inden du gør det.

1. Ring til Politiet eller Falck. Dyrenes beskyttelse har en aftale med Falck, hvor de betaler dem for at redde dyr i nød.

2. Du må handle i nødværge. Vurderer du at hunden vil dø, inden Politi eller Falck vil kunne nå frem, må du selv skaffe dig adgang til bilen. Der vil være tale om at du handler i nødværge.

3. Begræns Skaderne. Det er vigtigt at du skaffer dig adgang til bilen på mindst ødelæggende vis. Det betyder at du knuser den mindste rude for at komme ind og gør det så nænsomt som muligt.

4. Skaf vidner. Vælger du med magt at skaffe dig adgang til bilen, vil du kunne få et erstatningskrav for skaderne. I den situation vil det være dit ord mod ejeren af bilen, at hunden var i livsfare. Skaf dig derfor vidner der kan bekræfte, at hunden var døden nær.

5. Anmeld ejeren til politiet. Vælger du selv at befri hunden, bør du stadig kontakte Politiet, da der vil blive tale om en dyreværnssag. Det betyder, at ejeren af hunden kan blive straffet for vanrøgt.

www.bentbay.dk/hundemord.htm
http://www.bentbay.dk/hund_efterbil.htm

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x