Grand danois Zeus Grand danois Zeus Grand danois Zeus Grand danois Zeus Grand danois Zeus
Kelly's opdræt -
Følg
Følger Følg ikke

Kelly's opdræt -

Ikke angivet, 34 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 16. jun 2008
Offline - Senest online: 18. aug 2011 Bruger er på filterliste

Jeg er 19 år og bor i Hvide Sande. Jeg har 2 dejlige Grand Danois'er Zeus og Freja. Vi bor med Freja. Zeus er hos en anden familie, som han nyder i fulde drag. (udstationeret)

Jeg bor samemen med min dejlige kæreste Leo som er 25 år. Vi har allerede vores eget hus og vi er blevet godkendt hos DHL som hundeopdrætter, vi hedder: Kelly's opdræt.

Jeg har altid været facineret af racen Grand Danois, ligesiden jeg var helt lille. I vores by havde vi en postbud, som havde 2 store gule hanner, som han ofte gik ture med. Lige siden dengang, har jeg altid ønsket mig sådan en race.

Man kan vel sige, at jeg først faldt for udseendet. Stor, flot og majestætisk og bagefter begyndte jeg at læse om den. Jeg blev mere og mere interesseret i dens sind og væremåde og besluttede mig endag for at købe min første Grand Danois.

I dag er det så endt med at jeg har købt et avlspar: Freja og Zeus og jeg har fået min første kuld hvalpe med dette par.

Mit næste kuld hvalpe, bliver nok sidst i 2009.
Jeg lader Freja have en løbetidsperiode inden næste gang, da det er meget hårdt at opfostre sådan nogle krævende hvalpe for hende.
Istedet for at anvende Zeus som jeg brugte til mit første kuld, har jeg valgt at anvende Drew Vincent Mars (gul) til mit næste kuld. Dels fordi jeg ønsker et lidt lysere kuld næste gang og dels fordi jeg ønsker et lavere indavls%.

Mine planer er, at hente hunde hjem fra tyskland - for at øge bestanden af GD'er hos Dhl. Hvornår dette bliver, er stadig uvist. Dog har jeg valgt, at det enten bliver tigerfarve el. harlequin.

Jeg er meget glad for mine hunde. De betyder rigtig meget for mig. Alt den kærlighed og glæde en Grand Danois kan give er helt fantastisk!
Det er bland andet også derfor jeg har valgt at opdrætte Grand Danois - jeg ønsker at andre kan føle den kærlighed, sådan en kæmpe kan give.

Mvh Rikke Kelly Harris
Kelly's opdræt
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce