Dansk svensk gaardhund Albert Dansk svensk gaardhund Albert Dansk svensk gaardhund Albert Dansk svensk gaardhund Albert Dansk svensk gaardhund Albert
Hanne  J
Følg
Følger Følg ikke

Hanne J

Kvinde, 57 år, Sønderjylland
Oprettet: 23. jun 2008
Offline - Senest online: 17. okt 2018 Bruger er på filterliste

Mit navn er Hanne, og jeg er samlevende med Gunnar. Har 3 udeboende børn, og venter første barnebarn i 2009. Mine interesser har altid ligget ved dyr og familie. Har haft internat for herreløse katte under Kattens Værn i 5 år, og arb. som kredsformand for Dyrenes Beskyttelse i 12 år, sidst var jeg formand for Nordisk Herpetologisk Forening i 2 år. Lige nu har jeg hund - katte - og slanger, og er lige begyndt at gå på hundeudstilling med min hund Holger. Det kan man godt blive bidt af, kan jeg mærke.
Oktober 2012 ;
Ja - nu er jeg så tilbage på HG efter en lang pause. Som opdatering på Holger, kan jeg fortælle at han ikke er mere. Holger fik Addison, og var meget hårdt angrebet i indre organer. Han nåede at tabe sig 18 kg på 14 dage, før vi sagde stop. Han fik en smuk afslutning, med hovedet i mit skød og hans elskede Dyrlæge der holdt ham i "hånden". Albert lå tæt op ad ham og faldt i søvn. Jeg savner stadig Holger meget, men har jo Albert. Albert er en Dansk Svensk gårdhund, som min mand købte da Holger var 1 år. Det første halve år efter Holgers død, syntes jeg Albert var en irriterende lille fis. Men - jeg kom selvfølgelig til at holde meget af ham, da sorgen kom på afstand. I dag er Albert vores fælles hund, og han er skøn.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}