Labrador retriever Enya Labrador retriever Enya Labrador retriever Enya Labrador retriever Enya Labrador retriever Enya
Simone F
Følg
Følger Følg ikke

Simone F

Kvinde, 23 år, Østjylland
Oprettet: 27. jun 2008
Online Bruger er på filterliste

Hej.
Jeg hedder Simone og er født d. 11/12-1994.
Før jeg selv fik hund, havde jeg en jeg delte med en kvinde som jeg har kendt hele mit liv. Vi har haft to dele hunde før Jessie, som så ikke er ret meget dele-hund længere, da jeg har fået mine egne hunde.

Jeg min 1. egen hund d. 20/12-2014 (Paya) og én igen d. 27/01-2016 (My) og sørme også en mere igen d. 03-09-2016 (Enya).

Jeg bor i Silkeborg, og går ofte ture sammen med andre her i Silkeborg. Jeg har faktisk fået en del venner/veninder gennem det at lave fælles gåture, hvilket er super hyggeligt!

Jeg går MEGET op i hundetræning. Min holdning er: Uanset hvilken hund man har bør den trænes/opdrages! (nogen mere end andre)

Jeg er medlem af Dansk Agility Forening og Danmark Civile hundeføreforening. Jeg har tidligere været medlem af Dansk Politihundeforening i 1½ år, men måtte melde mig ud da jeg ville prioritere det andet træning.
Jeg træner to gange i ugen hos DAF (rally og agility) og én gang i ugen hos DcH. (hyggehold)

Derudover bruger vi også tid der hjemme på at træne tricks, så folk kan se at chihuahuaer kan mere end at sidde i en taske :-D
Vi får hjælp til tricksene af www.hjertehund.dk

Jeg er desuden "føl" (hjælpetræner) i DAF. Det har jeg været siden januar 2016. og jeg hjælper gerne andre med mindre adfærdsproblemer og generelt at få gang i et godt samarbejde med sin hund.
Jeg håber på at blive uddannet træner i daf.

Lige pt. er jeg i gang med den pædagogiske assistent uddannelse, som jeg er færdig med i juni 2017. Herefter overvejer jeg at blive uddannet noget inden for dyr - enten hundemassør eller veterinær, eller begge dele da begge dele interessere mig rigtig meget. :-)

Læs mere om mig og mine dyr på min hjemmeside, eller her på siden.
www.simsesdyr.weebly.com
www.tossetmedhund.dk
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}