Blanding af racer Cosy R.I.P Blanding af racer Cosy R.I.P Blanding af racer Cosy R.I.P Blanding af racer Cosy R.I.P Blanding af racer Cosy R.I.P
sam
Følg
Følger Følg ikke

sam

Kvinde, 44 år, Vestsjælland
Oprettet: 13. sep 2005
Offline - Senest online: 30. nov 2013 Bruger er på filterliste

jeg har gennem mit liv været den heldige ejer af fantastiske hunde! elsker hunde.. cosy måtte desværre aflives efter et voldsomt over fald som desværre knækkede hans psyke :( og ja min muskel hund blev to gange overfaldet og til sidst knækket af en labrador.
.
king stod med mig igennem en voldsom tid.. med vold og psykisk terror.. og efter jeg havde været hjemme hos mine forældre og bo med ham en periode blev det besluttet at han skulle blive der.. så i dag bor min lille king hos mine forældre.
Det var et hårdt valg men også det rette..
.
nu er jeg så kommet videre.. ikke flere voldelige kærester og ikke mere terror.. derfor har jeg besluttet at få mig en ny hund. en boxer ved navn tiki :) hun er lige blevet født 30/7-13.. og det vil frem over være hende det handler om herinde. jeg er så heldig at der ligger en boxer klub i nærheden så vi kan træne der og en skøn hundeskov... glæder mig til at få hund igen :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce