Malinois Working Malinois Deja Vu (Tavi) Malinois Working Malinois Deja Vu (Tavi) Malinois Working Malinois Deja Vu (Tavi) Malinois Working Malinois Deja Vu (Tavi) Malinois Working Malinois Deja Vu (Tavi)
Carina G
Følg
Følger Følg ikke

Carina G

Kvinde, 46 år, Nordsjælland
Oprettet: 23. sep 2005
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterliste

Jeg bor i Hornbæk i Nordsjælland.

Jeg har trænet hunde i over 30 år, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. Min største interesse har altid været hunde "med job", så jeg har især lagt mine kræfter i at træne redningshunde i Redningsberedskabet og førerhunde i Dansk Blindesamfund.

I Redningsberedskabet har jeg blandt andet været redningshundefører, instruktør, dommer og censor. Her har jeg deltaget i virkelige eftersøgninger efter forsvundne personer, internationale træningskurser samt DM og VM for redningshunde flere gange.

Derudover har jeg siden 2009 uddannet førerhunde i Dansk Blindesamfund - hvor jeg pr. 1. januar 2020 har udplaceret 16 førerhunde rundt om i landet (hvoraf 15 af dem stadigvæk er aktive førerhunde).

Min egen hund træner jeg primært til redningshund, og vil evt. også bruge hende til konkurrencehund i brugsprøve-programmerne. Begge mine tidligere malinois (Tikki og Capone) var certificeret som redningshunde i Redningsberedskabet, og Tikki deltog 3 gange til verdensmesterskaberne og 5 gange til danmarksmesterskaberne for redningshunde. Jeg har med min tidligere malinois tæve (Tikki) bestået store nordisk rundering, politihunde-kåringen samt DcHs elite-klasse.

Jeg træner med positive og drift-fremmende metoder og bruger en del klikkertræning.

Til daglig arbejder jeg som hjerneforsker, hvilket jeg har skrevet en doktorgrad indenfor.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x