Malinois Sonic Ostraryka Malinois Sonic Ostraryka Malinois Sonic Ostraryka Malinois Sonic Ostraryka Malinois Sonic Ostraryka
Carina G
Følg
Følger Følg ikke

Carina G

Kvinde, 48 år, Nordsjælland
Oprettet: 23. sep 2005
Offline - Senest online: i går kl. 19:19 Bruger er på filterliste

Jeg bor i Hornbæk i Nordsjælland.

Jeg har trænet hunde i over 30 år, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. Min største interesse har altid været hunde "med job", så jeg har især lagt mine kræfter i at træne redningshunde i Redningsberedskabet og førerhunde i Dansk Blindesamfund.

I Redningsberedskabet har jeg blandt andet været redningshundefører, instruktør, dommer og censor. Her har jeg deltaget i virkelige eftersøgninger efter forsvundne personer, internationale træningskurser samt DM og VM for redningshunde flere gange.

Derudover har jeg siden 2009 uddannet førerhunde i Dansk Blindesamfund - hvor jeg pr. 1. januar 2020 har udplaceret 16 førerhunde rundt om i landet (hvoraf 15 af dem stadigvæk er aktive førerhunde).

Min egen hund træner jeg primært til redningshund, og vil evt. også bruge hende til konkurrencehund i brugsprøve-programmerne. Begge mine tidligere malinois (Tikki og Capone) var certificeret som redningshunde i Redningsberedskabet, og Tikki deltog 3 gange til verdensmesterskaberne og 5 gange til danmarksmesterskaberne for redningshunde. Jeg har med min tidligere malinois tæve (Tikki) bestået store nordisk rundering, politihunde-kåringen samt DcHs elite-klasse.

Jeg træner med positive og drift-fremmende metoder og bruger en del klikkertræning.

Til daglig arbejder jeg som hjerneforsker, hvilket jeg har skrevet en doktorgrad indenfor.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x