Labrador retriever Rocky Labrador retriever Rocky Labrador retriever Rocky Labrador retriever Rocky Labrador retriever Rocky
Tine M
Følg
Følger Følg ikke

Tine M

Ikke angivet, 42 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 25. sep 2005
Offline - Senest online: 17. jun 2010 Bruger er på filterliste

Frisk og frejdig. Jordens største dyreelsker, med både kaniner, hund, hest og marsvin.
----------------------------------------------------------------
Rocky og Maxi tager meget gerne imod udfordringer og deler også selv ud, når vi har nogle ledige. Vi bedømmer sjældent medmindre folk beder os om det. Karakteren gives udfra helhedsindtrykket af selve hunden, om den er velsoigneret, samt om billederne er gode, skarpe og klare.
En middel karakter fra os, er en god karakter og jeg BEGRUNDER DEM IKKE. Det her er et hygge-galleri, og ikke en konkurrence på verdensplan om hvem der har den sødeste/flotteste hund.

Husk på at ingen kan ændre ved hvad du selv føler for din hund. Heller ikke en lav karakter. Så tag det med et gram salt i stedet for straks at piske en stemning op i f.eks. forummet.

---------------------------------------------------------------
Jeg tager gerne mod bestillinger på computerredigerede billeder, som kan bruges her på HG eller f.eks. din hjemmeside. Jeg kan ikke garantere at nå de bestillinger jeg får, men jeg gør et forsøg. Til gengæld er det ganske gratis.

De billeder jeg laver, kan du frit benytte som det passer dig. Til gengæld ønsker jeg selv at have billederne til fri afbenyttelse.

Skriv hvad du ønsker og sørg for at billederne er i god kvalitet, skarpe og klare. Det skal være "hele" billeder. Dvs. godt billede af hele kroppen, hovedet etc.
--------------------------------------------------------------------
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce