Blanding af racer sasha r.i.p Blanding af racer sasha r.i.p Blanding af racer sasha r.i.p Blanding af racer sasha r.i.p Blanding af racer sasha r.i.p
tanja o
Følg
Følger Følg ikke

tanja o

Kvinde, 33 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 25. aug 2008
Offline - Senest online: 16. jan 2015 Bruger er på filterliste


| PLEASE, KOPIER NEDENSTÅENDE!! |
` . ,------------------- ----------------’
|/
¸.,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
..( (Y) ),
(.)`.,´(.)
.(,,)_(,,) ..

STOP HUNDEKAMPE.....Se dette link..(HÅRDE BILLEDER)..Billeder af hunde som er blevet brugt til kamp og efterladt til bare at dø....De folk der arrangere hundekampe skulle selv DØ......
http://www.pitbullsontheweb.com/petbull/sadreality.html

. // ^ ^\ Kopier mig. Så viser
.(/(_?_)\) du at du er imod
._/’’*‘‘\_ dyrplageri ´
. (/_)^(_

Jeg er din hund, og jeg har en lille ting jeg gerne vil hviske ind i dit øre. Jeg ved, at jer mennesker har et travlt liv. Nogen skal arbejde, nogen har børn de skal opdrage. Det føles altid som om du løber rundt til det ene og det andet. Ofte alt for hurtigt, ofte lægger du ikke mærke til de virkelige glæder i livet. Kig ned til mig nu, mens du sidder ved din computer. Se den måde mine varme øjne kigger ind i dine. De er en smule tågede nu, det kommer med alderen. De grå hår er begyndt at gå i ring om min bløde snude. Du smiler til mig; jeg ser kærligheden i dine øjne. Hvad ser du i mine? Ser du en sjæl? En sjæl inden i, der elsker dig som ingen anden i verden. En sjæl der vil tilgive alle tidligere forkerte indgreb i bare et lille stykke tid? Det er alt jeg beder om. At sætte farten lidt ned, bare til at være sammen med mig i få minutter.

Så mange gange er du blevet bedrøvet over de ord du har læst på den skærm om andre af min slags der dør. Sommetider dør vi hurtigt og ååh så hurtigt, sommetider så pludseligt, at det vrider dit hjerte ud af halsen. Sommetider bliver vi ældre så langsomt foran dine øjne, at du ikke lægger mærke til det, før enden er nær, når vi kigger på dig med gråsprængte muler og tågede øjne med grå stær.

Stadig er kærligheden altid der, selvom vi må tage denne lange søvn for at kunne løbe frit i et fjernt land. Måske er jeg her ikke i morgen; måske er jeg her ikke i næste uge. En dag vil vandet falde fra dine øjne, græde de tårer som mennesker græder, når de er dybt såret på sjælen, og du vil blive vred på dig selv over du ikke havde bare "En dag mere" med mig. Fordi jeg elsker dig så højt, rører din sorg min sjæl og sårer mig. Vi har nuet sammen.

Så kom sæt dig her ved min side på gulvet og kig dybt ind i mine øjne. Hvad ser du? Hvis du ser hårdt og dybt nok vil vi snakke - dig og mig - hjerte til hjerte. Kom til mig ikke som en "Alpha" ikke som en "træner" end ikke som "mor og far", kom til mig som en levende sjæl og stryg min pels og lad os kigge dybt ind i hinandens øjne og snakke. Så kan jeg fortælle dig noget - det sjove ved at løbe efter en tennisbold - eller jeg kan fortælle dig noget dybsindigt om mig selv, og måske noget om livet generelt.

Du besluttede at have mig i dit liv, fordi du vil have en sjæl til at dele sådanne ting med. en der er meget anderledes fra dig - og her er jeg. Jeg er en hund, men jeg er levende. Jeg mærker følelser, jeg mærker fysiske sanser, og jeg kan svælge i forskellene i vores sjæle. Jeg forestiller mig ikke dig som en "hund på to fødder", jeg ved, hvad du er. Du er et menneske i al din ejendommelighed, og jeg elsker dig stadig.

Nu, kom og sæt dig ved mig på gulvet. Træd ind i min verden og lad tiden sætte farten ned bare for 15 minutter. Kig dybt ind i mine øjne og hvisk ind i mit øre, tal med dit hjerte, med din glæde, og jeg vil kende dit sande jeg. Der er måske ikke nogen i morgen, livet åh er så alt for kort. - ELSK!

Hundens bøn

Kære Gud .....
Når vi kommer op i himlen, må vi så ligge i din sofa??? Eller gælder de samme regler som her?

Kære Gud.....
Hvorfor er biler døbt efter Jaguar, Mustang, Colt og Rabbit,,, men ikke en eneste er opkaldt efter en hund ???!!!
Skulle det være så svært at omdøbe "Chrysler Eagel til "Chrysler Beagle"????..........

Kære Gud.....
Flere kødboller mindre spagetti tak .........

Kære Gud
Når vi kommer til den himmelske port, skal vi så have tørret poter???
Og findes der postbude i himlen??? Og i så fald, må vi bede ham om forladelse.....

Kære Gud
Kan jeg få en liste over, hvordan jeg skal være en artig hund.
Jeg lover dig at jeg ikke længere skal spise kattens mad.
Rulle mig i harelorte, døde fugle og fisk bare fordi jeg vil lugte ekstra godt!! Og kan lide lugten.

Kære Gud
Jeg vil heller ikke bide politibetjenten i hånden, når han standser bilen for at checke om mine mennesker har drukket alkohol eller vil se deres kørekort.

Kære Gud
Jeg lover endda ikke at tygge strømper i stykker bare fordi de ligger på gulvet eller stolen.
Lover endda ikke at ryste mig, når vi kommer ind efter en tur i regnvejr, men stå pænt og blive tørret.
OG du har mit æresord på at jeg ikke jager naboens kat og heller ikke bruger den som mit private pivedyr.
Jeg lover at lytte til ordene "Forbudt at lege med katten", selvom jeg ved den godt kan lide store højder.

Kære Gud
Jeg vil heller ikke bide min herres morgenavis itu, men jeg vil nu sige, at han burde prøve det selv - en rigtig sjov leg.
Jeg lover ikke at tisse på naboens ben eller dommerens, men gøre det op ad et træ i stedet - eller på konkurrenten :-))

Jeg lover heller ikke at hoppe op i sengen, når jeg er alene hjemme.

Og du Gud, mest af alt ..... har jeg et sidste ønske:
Kan ............ jeg ............. få ................. mine testikler tilbage?

Så lover jeg at være en artig hund !!!!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}