Welsh corgi pembroke Louie Welsh corgi pembroke Louie Welsh corgi pembroke Louie Welsh corgi pembroke Louie Welsh corgi pembroke Louie
Janni H
Følg
Følger Følg ikke

Janni H

Ikke angivet, 39 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 16. sep 2008
Offline - Senest online: 7. dec 2011 Bruger er på filterliste

Sikke tiden dog går! Nu har Louie været vores i lidt over to måneder, og sikke nogle måneder! Han er vokset helt vildt! Og han har lært så meget! Det gik hurtigt op for os at vi havde fået os en meget intelligent hund, og hvis ikke vi lagde noget arbejde i ham, kunne han godt hurtigt gå hen og blive en lille pestilens... Men nu havde vi jo planer om at gå til hundetræning, hvilket jo har vist sig at være vildt hyggeligt, og vældigt belønnende. Louie lærer så meget, og det er altså dejligt at ha' en hund som ved hvad den må og hvad den ikke må. (selvom han ved det, er det så ikke altid ensbetydet med at han lystrer...) :)
Vi var jo spændt på hvor hurtigt man ville vende sig til at man pludselig havde det her lille væsen i huset, som skulle luftes på alskens tidspunkter, og som jo ligesom begrænsede en lidt, i og med at man ikke bare lige kan smutte når det passer en, hvis han lige har været alene i 8 timer. Men det vender man sig helt utroligt hurtigt til. Og det er skønt at ha' en dejlig dreng at komme hjem til! :)

Alt i alt har de sidste to måneder været en "hurtig" tid, spændende tid, og "ny" tid, og samtidig føles det som om han altid har været her... :) Louie er og bli'r hjemme! :)


Nu har Louie jo været hos os længere end to måneder, men syns ikke der er nogen beskrivelse der passer bedre end den ovenstående på nuværende tidspunkt, så den får lov at stå lidt endnu... :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce