Labrador retriever Molly Labrador retriever Molly Labrador retriever Molly Labrador retriever Molly Labrador retriever Molly
* Sofie - med krudtuglen Molly *
Følg
Følger Følg ikke

* Sofie - med krudtuglen Molly *

Kvinde, 34 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 27. sep 2008
Offline - Senest online: 1. jul Bruger er på filterliste

ER IKKE IMOD MUSKELHUNDE, MEN IMOD DÅRLIGE EJERE! Respekter min mening, vi bliver nok aldrig enige hvis du mener alle muskelhunde er dræberhunde!

Er en ung pige fra Hedehusene der elsker hunde. Opvokset med først 2 langhårede gravhunde og 1 korthåret tysk hønsehund, de er alle gået bort pga. alderdom: 13 - 15 år, senere er der kommet 3 andre gravhunde og et gadekryds fra Grækenland til :)
Da jeg, 20 år gammel, flyttede hjemmefra var der ingen tvivl om at jeg skulle have en hund, kan bare ikke undvære den glæde de giver. Valget faldt på en labrador, Molly som jeg holder meget af :) Vil gerne have en hund mere, men de racer jeg har i tankerne må jeg ikke anskaffe mig her hvor jeg bor, da de hører under muskelhunde - en SBT'er eller en rottweiler.. Bare fordi nogle folk ikke kan finde ud af at opdrage deres hunde ordentligt, skal det gå ud over alle.. Mener stadig ikke at det er racen, men der imod at det ligger i opdragelsen hvordan hunden bliver.. At nogle så bruger dem som potensforlænger er simpelthen for lavt, hundekamp er sgu noget forbandet svineri og er så meget imod det..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x