Labrador retriever Lilli. *Sov sødt* Labrador retriever Lilli. *Sov sødt* Labrador retriever Lilli. *Sov sødt* Labrador retriever Lilli. *Sov sødt* Labrador retriever Lilli. *Sov sødt*
Julie J
Følg
Følger Følg ikke

Julie J

Kvinde, 36 år, Vestsjælland
Oprettet: 7. okt 2008
Offline - Senest online: 8. jul 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 22 år. Jeg er uddannet faglært landmand med svin som speciale, og arbejder til daglig på en gård med grise.

Hunde har altid været en stor del af mit liv, og haft en stor plads i mit hjerte. Jeg har haft 7 hunde imens jeg har boet hos mine forældre, hvor de 4 stadig lever idag, alle som skønne familiehunde :) De 5 af dem har været langhåret gravhunde, en enkelt brun korthåret hønsehud og den sidste er en blanding af en rundkørsel og et gadekryds ;) Han er bevet importeret fra Grækenland, hvor de desvære ikke har samme syn på hunde som vi har.

Da jeg flyttede sammen med min kæreste manglede der virkelig noget i min hverdag, jeg savnede at komme hjem til en glad logrende ven, der altid forventningsfuldt venter bag hoveddøren. Så efter et års plagen, gav han sig endelig, vi sku ha en hund. MEN der var en betingelse!!! Det skulle være en labber, til og med en hvid!! Så jeg gik på jagt på diverse salgssider på nettet.. Og det var altså ikke nemt at finde sådan en lille en!! Men endelig fandt jeg et kuld med hvide og gule hvalpe, det var bare en lille hindring, de boede alstå i nordjylland. Men min kæreste var med på den!! så dagen efter tog vi afsted. 6 uger efter tog vi den lange tur til nordjylland igen for at hente vores nye medlem af familien. Ca et år efter kom vi ud for en meget tragisk ulykke, som kostede vores elskede lille pige livet... Det var et virkelig stort tab.

7 uger efter vores enorme tab, var vi klar til at få en lille krudtugle i huset igen. Turen gik til jylland igen. Og vi faldt over en lille lys krudtugle. Den 16 november kom lille Nova til sit nye hjem. Og vi er startet forfra med en lille ny baby, som vi håber at have de næste mange år..

Dyr har en meget stor plads i mit hjerte, og udover hundne har jeg mine fire skønne heste, to kaniner som for nylig blev til syv. Og seks katte som alle bor hos mine forældre..


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce