Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope
Lille My - Penelope.
Følg
Følger Følg ikke

Lille My - Penelope.

Kvinde, 46 år, Nordsjælland
Oprettet: 15. nov 2008
Offline - Senest online: 25. sep 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde på 36år som har en dejlig Golden retriver tæve på 3år. Er vokset op med hunde. Golden Retriver og Schæffer og har boet sammen med to schæffer i en del år. Da jeg flyttede fra min X kunne min drøm endelig gå i opfyldelse, da jeg ikke kunne få min egen hund før. Jeg valgte at købe en skøn Golden Retriver som er en af mine ynglingsracer. Bl.a. fordi jeg er vokset op med en Golden. Som 3års fik jeg mæslinger og jeg lå og sov op af min Farmor og Farfars Golden retriver tæve og hun rykkede sig ikke ud af flækken i de timer jeg sov.
Sidste år købte jeg så også en Chihuahua. En hund med masser af kærlighed. En herlig race med masser af personlighed. Jeg er nu på udkig efter en mops som absolut også er min ynglingsrace sammen med de to ander. Vi glæder os meget.

Jeg har 3 drenge som også elsker dyr og vores hunde. De er super gode til dem alle 3 og er også begyndt at komme med til udstillingere, og er med i Barn og hund konkurrencerne.

Vi bor på en gård i Græsted med masser af plads og en dejlig have. Vi er meget glade for at bo her og det bedste vi har gjort var at flytte på landet. Jeg går hjemme så har masser af tid til mine hunde. Elsker mine hunde og de er det rene teapi for mig. Vil ikke undvære dem for noget.

Mange hundehilsner fra Lille My, Penelope og Lene
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce