Finsk lapphund Lapinkaunis Shelby Maverick Finsk lapphund Lapinkaunis Shelby Maverick Finsk lapphund Lapinkaunis Shelby Maverick Finsk lapphund Lapinkaunis Shelby Maverick Finsk lapphund Lapinkaunis Shelby Maverick
MelanieH
Følg
Følger Følg ikke

MelanieH

Kvinde, 24 år, Nordjylland
Oprettet: 20. mar 2009
Offline - Senest online: i går kl. 21:04 Bruger er på filterliste

She is my friend, my partner, my defender – my dog. I am her life, her love, her leader. She will be mine – faithfull and true to the last beat of her heart! I owe it to her, to be worthy of such devotion!

Medlem af DKK, Spidshundeklubben og DcH.. Uddannet som ringpersonale og er også DKK Uddannet Opdrætter! Jeg har kennelen Lapinkaunis sammen med mine forældre - vi har alle taget Opdrætteruddannelsen gennem DKK, og min mor har den lovpligtige hundeholder uddannelse.. Denne regner jeg selv med at tage i løbet af 2016/2017..

En kærlighed så ren, så ægte, som den der opnås gennem et samarbejde - et venskab - med en hund... Sådan en kærlighed findes ikke andre steder..
En kærlighed mellem to så forskellige arter.
Her gælder det ikke om at være boss - være øverst i hierarkiet - her gælder det om at gå hånd i pote, hjælpes ad og løse problemerne sammen..
Hver for sig er vi bare to individer, alene imod resten af verden.. Men sammen er vi stærkest - og sammen skal vi overvinde enhver forhindring på vores vej!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}