Dobermann ~ Hector (Troy del Nasi) Dobermann ~ Hector (Troy del Nasi) Dobermann ~ Hector (Troy del Nasi) Dobermann ~ Hector (Troy del Nasi) Dobermann ~ Hector (Troy del Nasi)
• Hector •
Følg
Følger Følg ikke

• Hector •

Mand, 42 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 14. apr 2009
Offline - Senest online: 15. feb 2017 Bruger er på filterliste

;)
Vi er et par med hund og kat, som bor i København.
Vi er ikke aktive herinde, skriv en PB eller find os på Hectors facebook side.

Vi støtter ikke kupering af hunde, Hector er vores første og sidste kuperet dobermann.
Ja, det er lovligt at eje en kuperet hund, selvom det er ulovligt at kupere hunde i Danmark. Hector blev i sin tid købt hos en slovensk opdrætter, hvor kupering i landet var lovligt. Hans øre/hale kupering fandt sted hos opdrætterens faste dyrlæge. I sin tid tænkte vi ikke længere end, at det i det mindste blev gjort lovligt og professionelt. Vi er blevet klogere, og fortryder at vi er med til at holde kupering-moden i live for resten af DK. Vi respekterer dog halekupering af de få jagthunderacer i DK der er lovlige, da de ikke bliver kuperet af kosmetiske grunde.

Spørgsmål ang. hvor man kan købe/importere/skaffe kuperet hunde besvares ikke, bl.a. fordi vi ikke længere ved hvor i verden det er lovligt at kupere hunde mere. Heldigvis er det ulovligt i de fleste lande.

- JA, det er ulovligt at kupere hunde i POLEN og TYSKLAND, drop det, og køb en smuk dobermann fra en dansk opdrætter med DKK tavle.

Men hvis du stadig ønsker svar, så spørg venligt andre dobermann ejere.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x