Border collie Vila - R.I.P Border collie Vila - R.I.P Border collie Vila - R.I.P Border collie Vila - R.I.P Border collie Vila - R.I.P
± HuNdeDaTteR ±
Følg
Følger Følg ikke

± HuNdeDaTteR ±

Kvinde, 25 år, Sønderjylland
Oprettet: 3. jun 2009
Offline - Senest online: 19. jan 2013 Bruger er på filterliste

Hej Alle der kigger i min profil!

Mig: Jeg er en meget smilende pige som elsker min hund rigtig MEGET! Jeg vil gerne sige i helst ikke skal spørge mig om hvorfor jeg har givet din/dine hunde lav/middel da jeg let kan blive irreterret over at folk spørg om det ;-)! En af grundene kan være at der er for lidt tekst/u-skarpe billeder/meget lidt billeder. Man ved aldrig. Når men stem i mine udfordringer eller send udfordringer til mig da jeg selvfølgelig elsker konkurrencer :-D! Jeg bor på Sydsjælland og skal snart flytte til Jylland. Vi har været så heldige at finde et hus hvor man godt må have hund! Og heldigvis er det ikke en "bolighaj" men bare en privat udlejer. Send mig beskeder hvis du vil spørge om noget!

Min hobby: Læse Vi unge (et blad) og spille pc og selvfølgelig være sammen med vennerne.

Min Y-Hund: selvfølgelig min dejlige VILA!

Vila: Vuf! Hej jeg hedder Vila og er MEEEEEEEEGET glad for min familie! Jeg elsker især at prøve at parre min storebror xD! Jeg elsker og blive nusset og putte :-D! Mine prutter lugter af H til så jeg bliver sendt udenfor når jeg slår en lille én /-;! Når men ikke nok med det! Om natten når jeg drømmer drømmer jeg tit at jeg er ude og løbe på en mark og vuffe efter nogle fugle! Men uheldigvis kommer jeg MEGET TIT til at vække min familie fordi jeg gør og løber i søvne )-;!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce