Chihuahua Buddy Chihuahua Buddy Chihuahua Buddy Chihuahua Buddy Chihuahua Buddy
Tina J
Følg
Følger Følg ikke

Tina J

Kvinde, 67 år, Fyn
Oprettet: 15. jun 2009
Offline - Senest online: 19. dec 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en "pige" på 59 år. Jeg bor på fyn med min mand og to voksne sønner. Begge er dog flyttet hjemmefra. Vi har gennem de sidste 25 år haft shæferhunde (3stk.) samt adskillige katte. Altid to eller tre (altså katte) ad gangen. Det er Abyssinierkatte som vi synes er den skønneste katterace at eje. Desværre fik jeg som sygehjælper, gennem 30 år, ødelagt min ryg og måtte indse at den næste hund skulle være noget mindre og lettere at håndtere.
Så havde jeg jo gennem næsten et år gået og forelsket mig i Chihuahuaracen. Jeg læste alt hvad jeg kunnne få fat i om denne lille indtagende hund. Sådan en skulle det være, og helst en black and tan. I November 2008 så jeg så i en annonce , billedet af ham jeg havde drømt om.
Nu er han en del af vores hverdag. Vi elsker ham og han får os til at grine mange gange dagligt. Selv kattene er glade for ham. Han er bare lykken. Senere har vi så lagt en ny lille dreng til. Balder, En rødgylden Chihuahua dreng. Han og Buddy er blevet uadskillelige. De tumler og leger dagen lang. De er begge nu kastereret, så vi har ikke nogle alvorlige magtkampe. De er begge glade for kattene og modsat, så med nogle gange fire dyr i sengen er det nogle livlige nætter vi holder os.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce