Cairn terrier Sia Cairn terrier Sia Cairn terrier Sia Cairn terrier Sia Cairn terrier Sia
RonjaSiaKenzo {Amatørfotograf} '
Følg
Følger Følg ikke

RonjaSiaKenzo {Amatørfotograf} '

Kvinde, 26 år, Østjylland
Oprettet: 3. jul 2009
Offline - Senest online: 4. mar 2014 Bruger er på filterliste

Jeg er en slank lyshåret på på næsten 15 år. Jeg bor i Hjortshøj når Aarhus i noget der hedder Andelssamfundet. Det er et stort samfund af Økoglade mennesker!
Jeg har en virkelig skøn lille Cairn Terrier som hedder Sia og har hjulpet mig gennem mange tider, da jeg bl.a har haft stor angst for at være alene hjemme.
Desuden er jeg også en meget glad for heste, og bliver da tit kaldt totalt hestetosset. Jeg har redet meget på en rideskole der hedder Aastrup sportsrideklub hvor jeg stadig går nu. Derudover har jeg også gået på Skaarupgaard og Stejlbjergaard.
På Aastrups sportrideklub har jeg fået part på en herlig tysk blandingspony som hedder Bonni og fylder virkelig meget i mit liv ligenu. Hun er vældig frisk og mange er lidt bange for hende.
Før Bonni red jeg meget på en Blandingspony som hed Schandie, jeg havde det som om hun var min egen og elskede hende overalt på jorden. Desværre fik hun spat (noget i benet) og skulel aflives. Jeg har hjulpet med tilridningen af en Dansk Sportspony, Ringo men han er tilsalg nu så ham rider jeg ikke længere. Ringos halvbror King fik spat som Schandie, men det kan kureres å sådan en ung alder, så ham lavede jeg skridttræning på i lang tid. Men han skulle på sommerfold og jeg rider ham ikke længere. Som sagt så rider jeg jo på Bonni og går på to ridehold på rideskolen. Jeg har også fået en lånt på to Ponyer, en Dansk Varmblod og en Connemara, Pompi og Saki, Jeg skal ride dem sammen med min bedste veninde Laura Maria.

Nu er jeg desværre blevet for stor til Bonni, og er derfor rykket på på min nye part, den dejlige frieser Fritz (:

Jeg har redet i godt 6 år snart og rider vær dag ;)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce