Blanding af racer Chano my soulmate!<3 Blanding af racer Chano my soulmate!<3 Blanding af racer Chano my soulmate!<3 Blanding af racer Chano my soulmate!<3 Blanding af racer Chano my soulmate!<3
Anna Langkjær
Følg
Følger Følg ikke

Anna Langkjær

Kvinde, 29 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. aug 2009
Offline - Senest online: 16. mar 2016 Bruger er på filterliste

http://www.annas-hundeluftning.dk/
NYT HJEMMESIDENAVN: Dogmanship.dk

Mit navn er Anna Langkjær :)
* Arbejder som frivillig på dyreværnet
* Har mit eget hundelufter/træner firma: annas-hundeluftning.dk nu med nyt navn dogmanship.dk
Jeg arbejder til dagligt som hundelufter og selvlært hundetræner/adfærdsbehandler.

HER er min bagrund med hundetræning:
Jeg har elsket og trænet hunde siden jeg var barn og gør det stadig! Jeg har efterhånden meget erfaring med hunde både de velafbalancerede og adfærdsvanskelige!
Mit eventyr med hunde startede da jeg som 9 årig blev hundelufter for hyggens skyld. Jeg boede i en lille by på landet og luftede alle de lokale hunde. Her mødte jeg blandt andet min soulmate Chano som jeg luftede i 7 år. Han var så godt som min egen hund og vi var sammen HVER dag. Chano var det ideelle billede af menneskets bedste ven! Han var loyal til det sidste og gjorde ALT for mig. Han mærkede med det samme når der var noget galt og stod altid ved min side. Et par år før chano døde fik jeg en problemvansklig hest ved navn Rico. Rico var opgivet af alle men efter 5 års kamp havde jeg fået den perfekte hest! Men kun jeg kunne håndtere ham. Han var trænet mere som en hund end som en hest og kunne næsten alle hunde tricks: Dæk, giv "pote", aport, bliv, på plads mm... Rico brød ud af alle folde og til sidst kunne han ikke længere holdes inde + han havde smerter. derfor blev han til min store sorg aflivet. Da jeg ikke længere havde rico blev jeg frivillig på Dyreværnet i rødovre hvor jeg lufter og hygger om de mange hunde. Grundet ricos problemadfærd havde jeg allerede før jeg kom til dyreværnet en masse erfaring med adfærdsvanskligheder og problemløsning (gør ikke den store forskel om det er hunde eller heste). Men på dyreværnet lærer man hvordan man nærmer sig hunde der er både utrygge, frustrerede, og ivrige. Dette har hjulpet mig fantastisk meget! Jeg skal nu til at starte op som fuldtidshundelufter/ adfærds-behandling (uden uddannelse). Håber dog jeg kan spare penge nok sammen til adfærds behandler uddannelsen! :) Ind til da arbejder jeg i mit eget firma. Lufter mellem 4-8 hunde om dagen. Jeg træner basic lydighedstræning og træner desuden adfærdsvansklige hunde samt giver coaching og rådgivning til deres ejere.
Her er ALLE de hunde jeg fast har med:
http://www.annas-hundeluftning.dk/402766848
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce