Schæferhund Hapia Cisco * Carlo* Schæferhund Hapia Cisco * Carlo* Schæferhund Hapia Cisco * Carlo* Schæferhund Hapia Cisco * Carlo* Schæferhund Hapia Cisco * Carlo*
*Fyyyy My Destiny *
Følg
Følger Følg ikke

*Fyyyy My Destiny *

Kvinde, 55 år, Fyn
Oprettet: 26. jan 2006
Offline - Senest online: 3. aug Bruger er på filterliste

Ja hvem jeg er kan jo egentlig være ligegyldigt, da det er mine hunde det handler om ikk?!
Men jeg har haft med hunde at gøre hele mit liv er vokset op i DCH kredse, da min far var formand for dette i Århus, Senere kørte han et vagtselskab på Fyn med hundevagt vi havde 30 hunde vi udstationerede Hovedsalig Shæfere og Rottweilere.
Da jeg flyttede hjemmefra rejste jeg til Horsens og startede mit eget vagtselskab her faldt jeg pladask for Dobermannen som jeg brugte meget. Solgte senere firmaet da parforholdet ikke holdt.
Jeg flyttede hjem til Fyn igen hvor jeg fangede interesse for jagt, det betød at hunderacen blev ændre til hovedsalig Labrador og F.T. Spaniel. Jeg tog forskellige kurser og blev senere hundetræner. Startede kennel med Labrador og F.T. Spaniels.
Efter skilsmisse er kennelen nedlagt og træningen lagt på hylden. Så nu drejer det sig bare om mine kære vuffer. Opdatering den 30. december 2014 Nu er der atter Schæferhund i det lille hjem igen. Det bliver dejligt at komme i gang med noget træning :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x