Boxer Faiby´s Laika Boxer Faiby´s Laika Boxer Faiby´s Laika Boxer Faiby´s Laika Boxer Faiby´s Laika
conni j
Følg
Følger Følg ikke

conni j

Ikke angivet, 0 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 30. sep 2009
Offline - Senest online: 2. mar 2010 Bruger er på filterliste

Hej ..jeg hedder Conni lidt uden for Esbjerg på en nedlagt gård sammen med min mand,og Vores lille nye familiemedlem som er en lille boxerpige ved navn Laika..

Efter mange og lange overvejelser besluttede Vi Os for ,at Vi nu har tid og overskud til en hund,og hvad skulle det så være for en....Da Vi begge har haft hund før og min mand har haft Shæfer var det nok den Race der var på tale i første omgang,men men nej det gik Vi bort fra igen...
Min Svigerinde og Svoger har Boxerkennel Faiby og da Deres Boxer Freja skulle have Hvalpe fulgte Vi mere end meget med i forløbet (skal lige sige ,at Freja er en kanon dejlig og rolig hund)
Den 17/8 09 fik Freja et kuld hvalpe og må indrømme,at da jeg så den lille Laika var jeg solgt,der var ikke tvivl i hverken mit eller min mands sind,det skulle bare være Vores ,så ja nu er hun købt og skal lige sige ,at hun bliver fulgt hver dag...
I Uge 42 får Vi hende hjem,jeg har heldigvis Ferie,så jeg kan være hjemme sammen med hende...

Vi er i fuld gang med alle indkøb ,der skal jo laves Hundegård plus alt det løse såsom madskåle,Hundesnor,seng ja der er meget der skal være parat til hende..

Lidt om mig.
Mvh
Conni og Ole
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce