Amerikansk bulldog Erikssons Cassius Clay, Amerikansk bulldog Erikssons Cassius Clay, Amerikansk bulldog Erikssons Cassius Clay, Amerikansk bulldog Erikssons Cassius Clay, Amerikansk bulldog Erikssons Cassius Clay,
karina s
Følg
Følger Følg ikke

karina s

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 11. feb 2006
Offline - Senest online: 26. feb 2014 Bruger er på filterliste

Jeg bor sammen med min kæreste gennem 9 år og vores dejlige hunde på amager, i et lille hyggeligt hus som vi selv har fået bygget fra bunden af :)

udover hundene har jeg to heste som jeg også bruger meget af min fritid op :) og ellers går vi til alle de udstilinger vi kan komme til med hundene...både i ind og udland.


jeg er blevet uddannet blomster dekoratør år 2007

Maj 2008 startede jeg på min drømme uddannelse som veterinærsygeplejerske :) så til daglig er jeg på dyreklinik og arbejder med dyr som jeg altid har ville, når jeg ikke er på klinikken er jeg på skole i kolding.

Ellers er vi hvad man kalder hobby avlere, Avler amerikanske bulldog og old english bulldog med stamtavle. Avler pga min kærlighed til racerne og min store interesse i bulldogs. Vores hunde indgår allesammen som en del af vores familie, de bor indenfor i vores hus og putter i sofaer og senge som os andre. Vores hvalpe bliver også født og vokser op indefor.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x