Mops Yasmin Mops Yasmin Mops Yasmin Mops Yasmin Mops Yasmin
Charlotte S
Følg
Følger Følg ikke

Charlotte S

Kvinde, 46 år, Østjylland
Oprettet: 27. nov 2009
Offline - Senest online: 22. dec 2016 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde på 32 år, som er mor til 2 dejlige piger. Vi har haft forskellige hunde i gennem årene, men har nu en FT Springer Spaniel, som er 10 mdr. Vi fik ham da han var et ½ år da vores anden FT Coker Spaniel desværre blev kørt over og døded på stedet, dagen før hun blev 1 år.

12/11.10 Meget er sket siden. Ft Springer Spaniel´n har fået nyt hjem i Jylland og vi håber han har det rigtigt godt. Sidst på sommeren købte jeg en mops. En skøn lille pige som jeg bare ikke kan lade være med at trække på smilebåndet over. Hun bringer så meget glæde ind i hverdagen.
Yasmin er nem at have med, dog har hun et enormt ego og tror vist hun er meget stor. Hun er nu begyndt at gø eller bjæffe af nye folk hun møder. Ikke så meget ved andre hunde, dem vil hun gerne hilse på. Hendes bedste ven derhjemme er vores kat Findus. Hun er dog meget mindre end ham, men Hold da K... de leger bare godt sammen.
Yasmin har desværre været lidt uheldig med hendes ene øje som hun døjer med stadig. Det har kostet nogle ture til Århus Dyrehospital, men hvor er de dygtigt derovre. Endnu er hun sluppet for at blive opereret men det er nok tæt på.
Hun trives fint hjemme alene mens vi er på jo og pigerne i skole/dagpleje. Der er en varm velkomst når man træder ind af døren. Jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg valgte racen Mops.

29/7.11 Ja så er Juli snart slut og den har været booket op med arbejde og jeg blev så lige et år ældre ( 34 ). Dario og Yasmin nyder de dage der er sol, for så går turen til stranden og ud i vandet. Ikke lige Yasmin ynglings sport, det med at svømme, men hun gør da et forsøg.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce