{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dobermann ONYX

Kr. 9.000
4.264 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2019

Guide om Hunderacer

Stamtavle

1 årig dobermann dreng fra Altobello med stamtavle søger sit nye permanente hjem.. Han er ekstrem kærlig, legesyg, super opmærksomheds krævende, han har virkelig meget humor så man keder sig aldrig i hans selskab 😊.. han er jo teenager og er lige blevet kemisk kastreret igår, den holder i 6 måneder og derefter kan han igen avle eller hvad man har lyst til at bruge ham til. Hos os er han udelukkende kun blevet brugt som familie hund. Han er god til børn og er meget forsigtig omkring dem, han er lidt opmærksom på fremmede og kan nogle gange godt være frembrusende overfor visse personer uden grund, men han har aldrig bidt nogen eller været tæt ved det. Hans øre skal stadig bindes op hvis man ønsker de står bedre, hvis ikke så har man en hund der nogle gange ligner befri willy.
Jeg forestiller mig en lille familie med forstand på racen, fordi den kræver en del mere end den typiske familie hund, han kræver en fast men kærlig hånd som forstår at han er skide manipulerende og gerne løber om hjørner med folk hvis han kan. Udover at han er den mest uartige dobermann dreng, så har han også været den bedste støtte for mig med min angst, min sukkersyge og hele mit sygeforløb.
Han sælges ikke som potensforlænger, og dette genkender jeg når jeg ser det. Jeg håber at hører fra nogen der ønsker sig sin nye bedste ven. Hjem før pris..
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
2620 Albertslund (Storkøbenhavn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Julie B
Kvinde | 31 år | Oprettet: 23. jan 2019


Kommentér på:
Dobermann ONYX
x