{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalpemotivation
 • #1   6. maj 2023 Jeg tænker du får det rigtigste svar hos den dyrlæge der har det hold du evt overveje at melde til
  Der er stor forskel fra dyrlæge til dyrlæge akkurat som der er forskel på de forskellige træningssteder • #2   6. maj 2023 Jeg tænker det samme som Lise.
  Jeg har læst programmet for træning hos flere dyrlæger. Nogle steder er det tilvænning til klinikken, andre steder socialisering, og andre steder igen regulær hvalpetræning.


 • #4   6. maj 2023 Hos min dyrlæge lærer man om socialisering, adfærd, tilvænning af dyrlæge besøg, en lille smule hvalpe træning og hundeleg under opsyn.

 • #5   6. maj 2023 Det er vist ikke så mange dyrlæger heromkring der har hvalpehold, men den jeg lige kender til har regulær træning + socialisering. Tror det er veterinærsygeplejerske, der også er uddannet træner, så det er jo helt som enhver anden privat træning, blot arrangeret via dyrlægen.

  Jeg ville spørge den dyrlæge, der udbyder det.


 • #6   6. maj 2023 Tak jeg prøver at få ejerne til at kontakte et par stykker og spørge hvad det er de tilbyder og så finde et match ud fra det smiley

  Dejligt at høre at der er så stor forskel på indholdet. Det gør det lettere at der er lidt at vælge imellem


 • #7   6. maj 2023 Jeg gik til noget hos min daværende dyrlæge da Tucker var hvalp.
  Det var indkald, lineføring, kontaktøvelser, små forhindringsbaner og hvalpeleg.

  Tror det var 6-8 gange for vist 600kr - men det er også 10år siden smiley Vil da sige at det dengang mødte mine forventninger.


 • #8   6. maj 2023 Min egen dyrlæge har nogle gratis hvalpegrupper, hvor hvalpene lærer klinikken at kende, og ejerne får lært lidt om at klippe klør, pelspleje, SOS til dårlig mave m.m.

  En anden dyreklinik i området har decideret hvalpetræning med en uddannet instruktør. Det koster ifølge hjemmesiden 1000 kr for 6 gange.


 • #9   7. maj 2023 Tak, det giver mig lidt et indtryk af hvad det er. har aldrig gået til det og selv har jeg kun haft hvalpetræning. Min nabo har fået hvalp og spørger om de skal starte til motivation. Jeg tror jeg siger at det kan de roligt for det kan vel ikke skade.

  Og så har jeg lovet at hjælpe med at finde ud af hvor der er lokalt så de kan ringe lidt rundt og finde et match smiley

  Det er en bulldog (som jeg skrev i løs snak).


 • #10   7. maj 2023 Hos min dyrlæge er det gratis

 • #11   7. maj 2023 Jeg gik til det med Victor hos min dyrlæge. En af veterinærene er også instruktør og det var egentlig meget lig det man oplever ellers. Vi fik så også en goodiebag. Husker ikke hvad det kostede

 • #13   7. maj 2023 Tak jeg har sendt dem tråden og nogle steder der tilbyder smiley

 • #14   7. maj 2023 Jeg kunne forestille mig at nogle af stederne har fri leg, det bør de undersøge om de har. Fint at hvalp kan lege, men hvis det foregår med alle hvalpe løse uanset størrelse, så skulle min hvalp ikke deltage

 • #16   7. maj 2023 Salla, hvorfor tror du det? Er det efterhånden ikke mest til de der “kom og smid din hvalp ind i en lille bitte hvalpegård” i Maxizoo at sådan noget foregår?

 • #17   7. maj 2023 Det mindes jeg bare har været nævnt før, at det nogen steder kan betyde fri leg, også ved træningssteder. Men dejligt hvis det ikke er sådan, for der er næppe nogen der får noget godt ud af det.

  Har maxi zoo haft hvalpeleg i løbegård?


 • #18   7. maj 2023 Ja, både i den lokale Maxizoo og Plantorama har de “hvalpelegestue”, hvor man smider sin hvalp ned i en lille bitte indhegning, og så “hygger de sig simpelthen så meget”.

  Lige netop dyrlæger tror jeg ved bedre, end at lave fri leg. Og så er dyrlæger i øvrigt lige så forskellige som alle andre, der tilbyder træning og socialisering. Så man kan næppe sige noget generelt - på samme måde som man fx kan om Maxizoo’s legestue.


 • #19   7. maj 2023 Det lyder godt nok heller ikke gennemtænkt smiley

  Men jeg skriver heller ikke at alle steder har fri leg, blot at jeg ville sikre mig at de ikke har det smiley


 • #20   7. maj 2023 Igen, der er givetvis forskel på folk, der er uddannet inden for dyr (dyrlæge, klinikassistent, trænere) og butiksuddannede smiley Jeg håber da at jeg får bedre vejledning hos dyrlægen og dennes personale, end jeg gør i Maxizoo eller Plantorama.

 • #21   8. maj 2023 Hos min dyrlæge udbyder de også hvalpekurser. De holdes af en af veterinærsygeplejerskerne, der også selv brænder for hundetræning med sine egne hunde. Jeg har aldrig selv deltaget, men ville have lidt svært ved at tro at bare er fri leg med tanke på hvem der holder det smiley

Kommentér på:
Hvalpemotivation

Annonce