{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
420 visninger | Oprettet:

Alene hjemme {{forumTopicSubject}}

Da det er flere år siden, jeg trænede alene hjemme (medregner ikke den håbløse træning i kineserhuset), kan jeg simpelthen ikke huske, hvor hurtigt jeg gik videre, når vi først var nået op på omkring 45 minutter.
Jeg filmer hundene, og de er ikke sådan i ro i 45 minutter - sidder eller ligger, men er opmærksomme det meste af tiden.

Det er umanerlig vigtigt for mig at lære hundene at være alene uden problemer, så jeg bruger den tid, der skal til - men er nysgerrig efter at høre, hvordan I andre er gået frem, når de første 45 minutter er uden problemer. Hvornår lod I hundene være alene flere timer, OG hvornår behøvede I ikke træne hver eneste dag?


Kommentarer på:  Alene hjemme
 • #1   22. maj Fra 45 min sprang vi meget hurtigt til mange timer, men med lange mellemrum imellem hvornår vi gjorde det fordi jeg ikke havde ret meget jeg skulle ud til.
  Ziva var længe om at droppe at sove i entreen og vente, men da hun lå pænt var der egentlig fra min side ret stor ligegyldighed med om hun syntes det var det bedste sted.
  Senere rykkede hun i stuen og efter Abby kom til er de to ofte at finde i dobbeltsengen, men den er langt væk fra hoveddøren.


 • #2   22. maj kan ikke huske det ..

  men hvis de 45 min er uden problemer, så ville jeg da prøve at ligge 15 minutter til, gik det ville jeg bare næste dag igen ligge på osv ... indtil (hvis) der skulle opstå et problem, så ville jeg pille de sidstkomne 15 minutter af igen og holde den der nogle dage ... osv ...

  men vi har jo skulle på arbejde da vi havde hvalp sidst, så tænker da at det er kommet hurtigt op på 5-6 timer..


 • #3   22. maj Jeg mener man siger at de første 30 minutter er de sværeste. og at man derefter godt kan bygge på med halve timer. Men at man skal huske at gå tilbage og tage nogle kortere ind imellem, så det ikke kun bliver længere og længere tid.

  Jeg har selv kæmpe udfordringer med at lære Bowie at være alene fordi hun er med mig på job til daglig.... Så vi får kun trænet det på fridage, der er vi til gengæld oppe på en time uden problemer. Men hun kan så ikke overføre hvad hun hsr lært til dage hvor vi har været på arbejde, der har jeg prøvet at gå fra hende om aftenen i 5 minutter og dét kan hun ikke klare.....Jeg er bange for at jeg har lært hende at hun kun er alene på vores fridage smiley :)


 • #4   22. maj Nu er det kun 10 måneder siden for mit vedkommende, men jeg kan ikke huske det smiley

  Jeg tror nok, at jeg cirka gik fra 5 minutter til 30 minutter til 90 minutter. Jeg havde 4 uger til at lære hende at være alene (med Dorit) i 5 timer, og det gik ret problemfrit. Det jeg var OBS på var, at når hun var færdig med sin tyggeting, ville jeg gerne at hun enten tumlede med legetøj eller lagde sig og sov. Og det gjorde hun.

  Så jeg ville nok bare satse - hvis 45 min er ok, så prøv halvanden time og se hvordan det går.


 • #5   22. maj Her har det vist handlet mere om hvor længe jeg har syntes det var fair at hunden skulle holde sig. Jeg synes selve alene hjemmedelen går ganske uproblematisk da jeg ved de sidste 2 hvalpe, også har haft en voksen hund. Har du ikke også det?

 • #6   22. maj Begge mine er voksne, Linda.

  Tak for jeres svar. Jeg vil gå lidt hurtigt frem nu - men fortsat filme, så jeg ved, at det er OK.

  Ups NHG, du må vist overveje at lade Bowie være hjemme på arbejdsdage indimellem - omend det er skøn luksus, at hun kan være med dig hér smiley


 • #7   22. maj Ah troede der var flyttet ny hvalp ind eller lign.

 • #8   22. maj Åh ja, det burde jeg virkelig gøre........ Det var også oprindeligt planen at hun skulle have et par hjemme dage om ugen men åh det er jo bare "desværre" så nemt at have hende med smiley :p smiley Det hænger over mig som en sort sky at vi ikke får trænet det nok........

 • #9   22. maj Jeg har kun haft voksne der ikke havde lært det fra hvalp.

  Kun en var dog angst. Resten havde bare ikke lært det.

  Jeg lærte dem at være bag et børnegitter pga kattene. Når de kunne det i to timer, mens jeg er hjemme, hvilket de fleste hunde lærer ret hurtigt, så gik jeg ud af hjemmet. i starten var de bag gitteret men da de var sammenført med kattene gik de hvor de ville.

  Jeg filmer og går ikke kronologisk frem. Jeg har oplevet at det er forskelligt fra hund til hund, nogle stresser hvis jeg kommer retur for hurtigt. Så jeg plejer at gå lidt længere tid fx nogle minutter første gang og teste deres reaktion.

  og så har jeg bare trænet det hver dag i et år for at skabe en vane.

  Jeg siger altid det samme når jeg går og nogle har haft taleradio kørende, andre duede det ikke med. Igen individuelt og testet ved at filme.

  når jeg kan gå i ca en times tid, så lægger jeg hele timer til.

  Det har virket her men ved en hvalp ville jeg gå lidt kortere tid. Jeg oplever at mange er bange for at få alene hjemme problemer men det kan også overtrænes. Kig på hunden, film og tilpas. Så er det min erfaring at det går ret let.

  De hunde med separationsangst jeg har mødt har haft en kedelig oplevelse alene. Det har ikke skyldtes ejerens træning.

  Andre har ikke været bange men har ikke rigtig lært det. Og enkelte har haft en modvilje mod at blive forladt hvilket heller ikke er en angst. Disse hunde har svært ved at tolerere det ubehag det kan give ikke at komme med for en hund vil jo næsten altid gerne med.

  Det der fif med børnegitter virker på dem alle er min oplevelse. Og så har man samtidig en hund, der kan lukkes væk kortvarigt hvis der er behov.

  Nogle skal man ikke engang rigtig træne børnegitter ved. De nyder roen. Det har jeg fx set ved hunde i hjem med småfolk smiley • #10   22. maj Problemet, Linda, var, at hundene var utrygge i vores tidligere hjem - ligesom jeg var det. Hvor vi bor nu (siden 14. april), er der ingen problemer. Jeg ville bare høre, hvor hurtigt andre er gået frem smiley

 • #11   22. maj De har kunnet før og jeg tror du sagtens kan gå frem lidt hurtigere end ved en hvalp Isabelle.

  Men du kan filme og følge med løbende.

  Jeg filmer mine nu og da. Det er verdens kedeligste film når det er som det skal være. smiley

  Men så opdager jeg hvis noget er på vej.

  Jeg har dog aldrig oplevet det ske, men jeg har set nogle sjove film af kattene. fx en optagelse hvor jeg går og hunden står ved døren lidt og venter... trofast! Men kattene? De leger! Som i yes! Fest! Hun gik!

  hahaha Det har vi sådan grinet af herhjemme. Typisk katte smiley


 • #12   22. maj De gange jeg er flyttet med Coco har hun fået et par timer hist og pist når vi lige var faldet til. Derefter har det været hverdag og hun har været alene mellem 3 og 10timer afhængig af mit skema.

Kommentér på:
Alene hjemme

Annonce