{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
461 visninger | Oprettet:

Chili vil ikke gå på gulvet i soveværelset {{forumTopicSubject}}

Vi har trægulv.. laminat klik ting , i hele lejligheden. For at det ikke skulle være så koldt om futterne havde vi lagt et gulvtæppe i soveværelset. Det var ikke så pænt mere så vi smed det ud.. DET var Chili ikke tilfreds med efter at tæppet ved sengen er smidt ud nægtede hun simpelthen at gå ind i soveværelset! Hun stod og pev i døren når vi gik i seng og det var tydeligt at hun gerne ville ind men ikke turde!
Vi har en ret høj seng, men hun kan sagtens hoppe op og har gjort det 1000 gange også fra den side hvor der ikke var tæppe.
Vi prøvede at lokke hende ind verbalt - uden held.. lagde godbidder på gulvet som hun nærmest krøb ind og hapsede og krøb ud igen imens vi roste hende til skyerne
Jeg satte en puf op ved sengen og tænkte at hun kunne hoppe op på den hvis det var fordi at hun ikke brød sig om at sætte af på trægulvet.. men det ville hun heller ikke !! Så satte jeg 'oldes stol' indenfor døren og vi snakkede om, at vi så bare skulle prøve at ignorere hende og se om hun så ikke stille og roligt selv fandt ud af det..
nu en mrd. Tid efter .. vores fjollede hund næremest kravler ind af døren og op på stolen.. piver lidt og hopper febrilsk op i sengen... for at lave en sejrs dans i dynerne efterfølgende
Men det er sgu da mærkeligt!!!! Hun har absolut ingen problemer med at hoppe op andre steder i lejligheden hvor der er det samme gulv.. førhen duttede hun gladeligt rundt i soveværelset.. nu kan hun dårligt gå på gulvet.. heller ikke der hvor der ikke var gulvtæppe før??
Vi lokker stadig med godbidder for at vise hende at det altså ikke er farligt.. men jeg syntes ikke rigtig hun bliver mere tryg.
Hun vil rigtig gerne være i soveværelset med os og har jo været vant til at sove der fra hun var helt lille.
What to do


http://www.hundegalleri.dk/video/diverse-hund/44915-chili_vil_ikke_gaa_paa_gulvet_i_sovevaerelset__forumemneKommentarer på:  Chili vil ikke gå på gulvet i soveværelset
Kommentér på:
Chili vil ikke gå på gulvet i soveværelset