{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Søger erfaring med denne medicin
 • #1   3. dec 2018 Hvor mange anfald har han haft?

  Har du været hos Christina Gulløv .. tænker blot at Ester (lab) havde 2 anfald, og efter behandling (hos Christina) kommer aldrig flere.

  Husker blot noget med at medicin ofte var sidste løsning...


 • #2   3. dec 2018 2 på et år....

  Anbefaling af medicin kommer af at han er så ekstremt aggressiv når han får dem, bad min dyrlæge om at kontakte Christina, og hun er selv inde i noget holistisk bla bla bla... og det er konklusionen fra min dyrlæge...


 • Eva
  Eva Online Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 7 Hunde: 3 Emner: 12 Svar: 2.124
  #3   3. dec 2018 Jeg har ingen erfaringer med Pexion, men jeg vil lige give dig og Balder et trøstekram og minde om, at rigtigt mange hunde trives fint på epilepsimedicin, når de værste bivirkninger er taget af smiley

 • #4   3. dec 2018 Hvad får Ingle?

 • #5   3. dec 2018 Ester havde også 2 med 1 år imellem... og hun blev også agressiv.

  Ville blot anbefale Christina.


 • Eva
  Eva Online Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 7 Hunde: 3 Emner: 12 Svar: 2.124
  #6   3. dec 2018 Han får Phenoleptil, som vistnok skulle have værre bivirkninger end Pexion.

  Du skal være forberedt på, at det kan tage et stykke tid at finde den rette dosis.


 • #7   3. dec 2018 Jeg bad netop min dyrlæge om at sparre med hende, fordi at jeg fik hende anbefalet herinde...

 • #8   3. dec 2018 Men hun er jo netop kiropraktor også... så derfor tænkte jeg mere et reelt besøg, og lade hende se hunden... hun skulle være en af de bedste i dk på det område.

 • #9   3. dec 2018 Nu spørger jeg sikkert enormt dumt... Så bær over med mig her... Hvad har kiropraktik med det her at gøre?

 • #10   3. dec 2018 Ester blev behandlet af hende, og havde ingen anfald derefter. Hvordan og hvorledes at det hænger sammen... pas.

  Så derfor tænker jeg, at det kunne være en mulighed ... tror Christina venter med medicin til alt andet er udelukket.


 • #11   3. dec 2018 Det kan da godt være at jeg skal kontakte hende selv så... • #12   3. dec 2018 Det ville jeg.... 100 %.. de andre dyrlæger er ikke gode nok på det her område.

  Blot for at sikre, om medicinen er nødvendig eller ej.


 • #13   3. dec 2018 Zenta havde 3 anfald og min dyrlæge nægtede at udskrive medicin for så få anfald. Zenta blev dog ikke aggressiv.
  Dyrlægen sendte os til kiropraktor og selvom jeg øffede over det, så tog vi afsted. Zenta var låst i hele skroget, totalt spændt som en flitsbue, hun blev løsnet op over 3 behandlinger og har ikke haft et anfald siden.
  Så vidt jeg husker, så var det noget med at når hun var så spændt, så blev der trykket på en hel masse nerver og det gjorde at hun fik anfald. Hendes anfald lignede også at hun sad fast og var i trance. Indtil det gav efter og hun var sig selv igen.
  Jeg siger ikke at Balder ikke har epilepsi men jeg ville starte hos kiropraktor før medicin.
  Og jeg er som mange ved, bestemt ikke medicinforskrækket, men det giver ingen mening at fylde medicin i en hund der måske ikke har epilepsi.
  Og man skal måske også have med at han "kun" har haft to anfald.


 • #14   3. dec 2018 Har bare svært ved at se hvordan spændinger i kroppen kan udløse anfald der er SÅ voldsomme.

  Han har flået gulvet op i soveværelset! smiley smiley
  Han mister kontrol over blære og afføring, han fråder om munden og han smadrer rundt, uden kontrol...

  Når han så "vågner" så flyver han rundt som et vildt dyr, og ja så bliver han ekstremt aggressiv...

  Så vågner han rigtigt op igen efter en 10-15 minutter og er til at tale med igen, og så er han så normal... Eller så normal som han nu kan være efter sådan en omgang...

  Men det er da et forsøg værd... hvorfor ikke


 • #15   3. dec 2018 Jeg siger heller ikke at Balder ikke har epilepsi. Det er der jo nogen hunde der har, desværre.
  Jeg rynkede seriøst på næsen af min dyrlæge og sagde at hvis der virkelig skulle et besøg hos en kiropraktor og spild af mine penge til at de ville udskrive medicin til Zenta, så måtte jeg jo gøre det! Jeg blev faktisk oprigtig muggen på dem og rystede på hovedet over dem.
  Men om jeg vil det eller ej, så har Zenta ikke haft et eneste anfald siden og det er et par år siden.

  Måske Balder HAR epilepsi, men du har intet at tabe ved at starte hos en kiropraktor, udover penge selvfølgelig.
  Jeg forstår din skepsis, jeg stod selv i dine sko og rystede på hovedet over min dumme dyrlæge.

  Men som sagt, Zenta blev ikke aggressiv. Hun bragede ind i mig og ind i væggen og dørene og faldt hele tiden, hun gik rundt og rundt om sig selv, hendes øjne kørte rundt i hele hovedet på hende og hun havde de vildeste tics. • #16   3. dec 2018 Jeg er ikke afvisende, slet ikke... Men der er jo også det i det at jeg har 2 børn som meget nødigt skulle ende i kampzonen... Så derfor virker jeg måske til at tendere til at kyle en spand medikamenter i roen på ham og så håbe på det bedste...

  Vi får også en lille ( meget lille ) hvalp til næste år, og jeg kan da lige se hvis han får fat i den når det er, så er den færdig...

  Vil bestemt tage fat i Christina... Ingen tvivl der, men jeg er altså pænt fastlåst stadig på medicin...


 • #17   3. dec 2018 Minion.. medicinen er rigtig slem, og rigtig slemme bivirkninger, så derfor er det allersidste udvej.

  Det samme fik Therese af vide (med Ester), og derfor forstår jeg ikke, at du får medicin så hurtigt. Ester sked og brækkede sig, og ja blev agressiv... efter besøg hos Christina med en meget lang udredning/undersøgelse og med kiropraktisk behandling har der ikke været flere anfald.


 • #18   3. dec 2018 Jamen det er den besked jeg har fået.

  Christina bor i jylland ikke?


 • #19   3. dec 2018 Min dyrlæge vil heller ikke udskrive medicin.
  Zenta havde et anfald, så gik der så vidt jeg husker et helt år før hun fik nummer 2, men så fik hun tilgengæld anfald nummer 3, kun en måned efter anfald nummer 2.
  Min dyrlæge ville ikke udskrive medicin, til dels fordi det var for få anfald (3 på 13 måneder) og til dels fordi de ikke mente hun havde epilepsi. Eller rettere, de var ikke overbevist. Derfor kiropraktor.


 • #20   3. dec 2018 Nej Christina har hjemme i Fårevejle i nordvestsjælland.. Jeg vil absolut anbefale dig at besøge hende..


 • #21   3. dec 2018 Sjovt, havde en ide om at fårevejle lå i Jylland smiley

 • #22   3. dec 2018 Og jeg forstår dit dilemma med dine unger, det gør jeg.

 • #23   3. dec 2018 Jeg vil prøve at kontakte hende selv så...

 • #24   3. dec 2018 Pexion er det "nye" (det er ikke nyt mere, men det mener nogle dyrlæger altså....) Og der er ikke så mange bivirkninger ved det, som f.eks. phenoleptil. Virkede ikke hos os, men det er SÅ individuelt, så jeg ville klart give det et forsøg.

  Der er f.eks. også Keppra (eller Levetiracetam, generisk udgave), hvor der stort set ingen bivirkninger er, hvis man kigger på andre typer epilepsi-medicin.

  Herudover, så synes jeg klart et besøg hos Christina er et godt bud. Vi gjorde det selv (bor i nordjylland, men tog turen alligevel). Hun er virkelig kanon... pakker ikke noget ind, og det kunne jeg rigtig godt lide, også selvom det ikke var positivt. Hun tog sig tid og gennemsøgte hunden og læste journaler 3 år tilbage inden vi ankom.


 • #25   3. dec 2018 Husker du Ninas Kaoz Ko?
  Han fik Pexion gennem flere år.
  Han startede med Fenemal - Phenobarbital ligesom phenoleptil - men havde voldsomme bivirkninger.
  Han levede fint med Pexion i ret mange år.

  Pexion virker som Phenobarbital, men skal ikke omsættes i kropoen. Det sparer aktivt stof.


 • #26   3. dec 2018 Kan sagtens huske kaoskoen smiley

 • #27   3. dec 2018 Minion, nu må du ikke misforstå, men...

  Hvis det var min hund der havde så voldsomme og aggressive anfald, OG jeg havde to børn, så var hunden altså kommet væk på den ene eller den anden måde...

  Jeg har selv prøvet som barn at komme i vejen for en hund - min egen endda - som fik et epileptisk anfald: Det kostede mig heldigvis "kun" et bid i hånden, og en anden hund næsten et øje - min hund blev aflivet...

  Jeg ville aldrig tilgive mig selv hvis mine børn kom til skade, aldrig...


 • #28   3. dec 2018 Trine aftalen var efter første anfald, at vi ville se om han fik flere, fik han et mere, så skulle vi prøve at behandle ham, får han så et mere ( uanset hvilken behandling ) og det anfald er lige så voldsomt, så takker vi af...

  det er vi helt enige om herhjemme.


 • #29   3. dec 2018 Og han fik fat i mig den her gang... min arm er ret flot smiley

 • #30   3. dec 2018 Det er jeg glad for at høre at du har besluttet - børn er altså de vigtigste, uanset hvor højt elsket hunden er... Krydser fingre for et godt udfald af medicin...

 • #31   3. dec 2018 Det er de...

  Det er en aftale vi har lavet, og den overholder vi. • #32   3. dec 2018 Jeg må indrømme, at (og nej jeg har ikke børn, så må nok slet ikke have en mening på det område) hunden er jo slet ikke udredt, så forstår ikke aflivnings tankerne.

  Alm dyrlæger er gode til dårlig mave, en rådden negl osv... det her kræver en specialist, som på ingen måde giver mening at sparre med over tlf.

  Christina KAN hjælpe, men det kræver en køretur op til hende.


 • #33   3. dec 2018 Jeg vil som sagt kontakte Christina selv som det første.

  Og han skal behandles, enten med det ene eller andet, udredes osv... Men virker det ikke, så må vi sgu takke af... Om folk forstår det eller ej, det er jo så hvad det er.


 • #34   3. dec 2018 Jeg synes ikke der er noget galt i at takke af hvis hunden er udredt og behandling ikke virker. Det er sku heller ikke sjovt for hunden at få sådanne anfald. Der var en herinde der skrev noget med at hunden faktisk tager skade oppe i hovedet? Men jeg ville ikke aflive uden en udredning, men der ved jeg godt at vi er forskellige. For nogen er de voldsomme anfald nok.

 • #35   3. dec 2018 Ja hvis det ikke kan behandles så kan jeg da sagtens følge dig.

  Men at alm dyrlæge "bare" medicinerer... ja det synes jeg er for dårligt.. og netop grunden til at jeg kun bruger alm dyrlæger til de "få" ting de kan.


 • #36   3. dec 2018 Vi vil gøre vores for at behandle og udrede, men vi er også der, netop fordi at de anfald er så ekstreme, at hvis ikke det virker, så er det altså farvel...

  Han bliver 8, og nej det er sikkert ikke en alder at prale af, men det har været 8 gode år, og det skal sluttes af lige så positivt som det startede...

  Han er i god form osv, men det gør skade, ( han er vel snart senior) og jeg vil ikke stå med en hund der ikke er min hund alligevel, bare for at " fixe" ham... • #37   3. dec 2018 Er han blevet MR scannet? Jeg tænker bare; tænk hvis der er væske ved hjernen eller sidder en tumor som forårager anfald - så vil epilepsi medicin blot symptom behandle indtil det en dag ender skidt.

 • Eva
  Eva Online Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 7 Hunde: 3 Emner: 12 Svar: 2.124
  #38   3. dec 2018 Minion - Jeg synes, at du skal få Christina til at undersøge Balder. Skulle det vise sig, at anfaldene skyldes noget, der kan fikses med kiropraktik, er det jo super, og hvis ikke, må I tage den derfra.

  Epilepsi er ikke nemt at behandle, og det kan tage lang tid at finde den rette medicinering. Dertil kommer, at en del stadig får anfald trods medicin, så jeg ville ikke være tryg ved at lade min egen dyrlæge "eksperimentere". (Det vil min egen dyrlæge så heldigvis heller ikke.)

  Jeg forstår egentlig godt dine tanker om aflivning. Det handler jo ikke kun om Balders livskvalitet; det er enormt opslidende at gå rundt og "vente" på næste anfald, ligesom det handler om familiens sikkerhed, når han reagerer så voldsomt.


 • #39   3. dec 2018 Simone, jeg prøver faktisk at trylle en MR scanning igennem min søster...

  Og Eva, ja vi må tage den derfra


 • #40   3. dec 2018 Håber det lykkes smiley

  Jeg har ingen egen erfaring med medicin, da My "kun" har haft 3 anfald i år. Det sidste er måneder siden, så hun behøver ikke medicin, men er både MR scannet og har fået taget rygmarvsvæske ud da det også kunne være menigtitis.


 • Annette
  Annette Tilmeldt:
  jul 2007

  Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 4
  #41   4. dec 2018 Hej Minion

  Jeg har selv en hund med epilepsi og jeg vil stemme i med de andre at det bedste råd du kan få, er at opsøge Christina Gulløv. Hvis jeg havde kunnet gøre noget om i min hunds forløb, så ville jeg have taget til Gulløv med det samme. Min hund fik sit første anfald (som vi så, han har nok haft et før) da han var 13 måneder gammel og jeg har været flere dyrlæger igennem, som bare ikke har vidst nok! Generelt er alm. dyrlægers viden omkring epilepsi ikke tilstrækkelig, det er en kompleks sygdom og kræver specialviden, medmindre man er heldig at have en hund som responderer virkelig godt på behandlingen. I stil med at man heller ikke ville lade sin egen praktiserende læge håndtere medicineringen af en selv hvis man skulle få epilepsi (eller noget andet alvorligt) så giver det også god mening at opsøge en specialist med sin hund smiley Især når du står med det problem du gør, at han bliver aggressiv, så er der ikke rigtig plads til at en almindelig dyrlæge skal prøve sig frem.
  Mht. Pexion, så er det ganske rigtigt med væsentligt færre bivirkninger end de øvrige præparater, men til gengæld virker det kun på ca. 50% af hundene, så alene på den baggrund ville det give god mening at få Gulløv ind over, om det er det bedste valg til ham. Min hunds søster fik to anfald og kom på Pexion og har været anfaldsfri siden. Men det ses at hunde får 1 eller 2 anfald og så aldrig mere, så om det er medicinen der virker eller der ikke var kommet nogen alligevel er ikke til at vide.
  Vi opsøgte Gulløv for et år siden og vi er først, forhåbentlig, ved at nærme os mål nu mht korrekt dosis, da det er vigtigt at gå langsomt frem, men vi havde selvfølgelig også bedre mulighed for at gå forsigtigt frem end du har med en aggressiv hund og børn i huset, Ved første konsultation lavede hun en fuld neurologisk undersøgelse på ham, for at se om der var neurologiske udfald som kunne tyde på f.eks. en tumor. Det var der heldigvis ikke.
  Gulløv er også kiropraktor og det giver god mening at få rettet sin hund når den har haft anfald, for der kan nemt være noget der sidder "skævt" bagefter. Jeg har lidt svært ved at tro på at kiropraktik skulle kunne kurere din hund, det er voldsomme anfald han har (det har min også, heldigvis bliver han dog ikke aggressiv bagefter), men der er altså god grund til at få ham gået igennem alligevel smiley
  Hvis/når du får en hvalp, så sørg for at skille dem ad når de skal være alene!! Det bør man altid med en epilepsihund, også selv om man tror at det nok skal gå. Både er der mulighed for at epilepsihunden går på den/de andre hunde, men også at den raske hund går på epilepsihunden mens den har anfald, fordi den er mærkelig.
  Jeg håber alt det bedste for dig og står selvfølgelig gerne til rådighed hvis der er noget jeg kan hjælpe med. smiley


 • #42   6. dec 2018 Håber at I får fundet en god løsning, som fungerer for både Balder og jer.

  Forstår udemærket tanken om aflivning. Han er farlig, efter et anfald.

  Min kusine levede med en labrador med epilepsi i mange år, som også blev agressiv i forbindelse med anfald. Børnene var instrueret i at holde sig langt væk fra hunden, i tilfælde af kramper. Hvilket de heldigvis forstod. Men på trods af medicin, blev hunden aldrig anfaldsfri, og min kusine var absolut ikke tryg ved det, i forhold til deres børn. Det er ikke let at leve på den måde.

  Håber det bedste for jer.


Kommentér på:
Søger erfaring med denne medicin