{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.379 visninger | Oprettet:

HundeGalleri.dk
HundeGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
10. maj 2004
Følger: 1 Følgere: 152589 Emner: 72 Svar: 499

Fra Admin. {{forumTopicSubject}}

Kære alle,

Det er vigtigt for os at understrege at vi finder det fuldstændigt uacceptabelt når brugere går op imod vores hjælpe-administratorer og sætter spørgsmål ved deres handlinger. De er her for at holde ro på siden og ikke for diskuterer hver enkelt handling de foretager.

Ligeledes er hjælpe-administratorerne ikke ansvarlige for de brugerbetingelser der er på siden, men udelukkende med til at gøre deres for at de overholdes. Således har det på det seneste vist sig at markedsannoncerne i stigende grad kommenteres af folk som ingen interesse har i at købe de pågældende varer eller hunde. Det er selvfølgelig ikke meningen og der er derfor lagt en strammere linie for at dette overholdes, hvilket bør respekteres af alle.

Alle der ikke kan overholde vores regler (herunder også reglen om udhængning af firmaer og personer) vil blive slettet eller frosset omgående.

Vil man klage over noget eller har man input til forbedringer kan man benytte kontaktformularen på siden. Alle mails bliver ikke besvaret, men alle mails bliver læst og vurderet og vi foretager derefter de handlinger vi mener, er nødvendige.

Vi vil gerne herfra indskærpe at alle brugere orienterer sig om de regler der på siden og efter bedste evne prøver at overholde disse. Vi mener at HundeGalleri.dk skal være for alle og et hyggeligt sted at opholde sig. Derfor beder vi om at man opfører sig anstændig overfor såvel andre brugere som hjælpe-administratorerne.

Vi vil fremadrettet holde ekstra øje med at ovenstående overholdes og vil slå hårdere ned på brugere som åbenlyst ikke ønsker at følge de regler der nu engang er på HundeGalleri.dk.

Med venlig hilsen,
Administrator

Spar penge på din forsikring



  • Dette emne kan kun læses


Annonce