Daim Islagkage Daim Islagkage
Ingredienser:
Bunden:
3 æggehvider
150g. sukker
150g. smuttede mandler
Isen:
4 Daimbar
4 pasteuriserede æggeblommer
½dl. sukker
3dl. piskefløde
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtigt de blendede mandler i. - hæld dejen i en velsmurt brødform/springform.
Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165 grader i ca. 45 min.
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggesnapsen sammen med den grofhakkede daim, gem lidt til pynt.
Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen og beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen.
Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren.
Pynt kagen med den resten af den hakkede daim og evt. lidt flødeskum.
Velbekommen
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Daim Islagkage
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside