{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.075 visninger | Oprettet:

Elvis stjålet og fundet igen(LÆS DEN!) {{forumTopicSubject}}

Da Ove Seager som sædvanligt bandt sine to hunde udenfor et supermarked i Ålborg mandag aften, var der intet, der tydede på, at de ikke ville være der, når han igen kom ud af butikken. Men efter indkøbene kommer Ove Seager ud til en hundekrog, hvor der kun sidder én hund.
Tyve havde taget den lille hund Elvis (dansk/japansk spids) med, og ladet hans noget større bror stå alene tilbage.

Ægteparret Seager ledte efter hunden og gik på Internettet og efterlyste Elvis og udlovede en dusør til finderen. Via Internettet fik de også et godt råd: Spørg supermarkedet om de har videoovervågning!

Det har de heldigvis og videoen viste tydeligt en teenagepige og en dame, der trak Elvis hen til deres bil. Meget håndgribeligt viste videoen også nummerpladen på tyvenes bil. Den kunne oplyses til politiet, som hurtigt sporede tyvene og fik Elvis tilbage til de lettede ejere. Sagen er nu i politiets hænder.

Desværre er ikke alle så heldige som Elvis. Den ti måneder gamle amerikanske cockerspaniel, Alex, fra Viborg/Skiveegnen blev i sidste uge stjålet og fundet kvalt eller gasset godt 3 km. uden for landsbyen Stoholm. Alex blev stjålet fra en lukket have med tung låge, hvor han var alene hjemme sammen med den 3 år gamle racefælle Teddy. Den ældre hund var blevet sparket og tør ikke længere opholde sig i haven uden mennesker.

Politiet er orienteret, mens Alex' ejer, Gitte Tiberg, håber, at nogen vil stå frem med oplysninger, om hvem der dræbte Alex. Der er indsamlet og udlovet en dusør på 13.000 kr. for oplysninger, der kan føre til en opklaring af sagen.

Hunde stjæles dog typisk for at tjene penge på dem ved salg.

Dyrenes Beskyttelse advarer mod at efterlade små hunde udenfor f.eks. supermarkedet, når man handler. Det burde ikke være tilfældet, men små hunde risikerer at blive stjålet, når de er uden opsyn. Hvis du mærker dit dyr med øremærke eller chips forøger du din chance for at se dyret igen.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Elvis stjålet og fundet igen(LÆS DEN!)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce