1.421 visninger
|
Oprettet:
Torskerogns deller {{forumTopicSubject}}
Fald lige over denne opskrift på en dåse torskerogn. Nogen der kender den og evt. har prøvet at lave dem...
Torskerogns-deller.
600 g. Torskerogn (dåse)
3 stk. Kartofler, kogte
2 spsk. Mel
3 stk. Æg
4 spsk. Krydderurter, hakkede
Salt
Peber
Olie/smør til stegning,
Kartoflerne moses og røres med rognen. Mel og æg tilsættes sammen med krydderurterne. Farsen smages til med salt og peber. Herefter skal den hvile i ca. 15 min., hvorpå den formes til deller og steges på panden i olie og smør i 5 – 6 min. på hver side.
nov 2006
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 209 Svar: 673
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
-Nej har ikke prøvet opskriften, men synes at det umiddelbart lyder som en lidt melet og kedelig fornemmelse at sætte tænderne i?? Med mel, torskerogn og kartofler, som ingen struktur har... Forestiller mig lidt en stegt melbolle med fiskesmag!!! - eller som de der fiskefrikadeller man kan købe færdigpakket!!!
Hvis der var blandet enten rasp, friske hakkede grøntsager eller lign. i, vasr jeg dog også villig til at forsdøge mig med opskriften, for at se om jeg kunne overvinde min torskerognshad!!!
nov 2006
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 209 Svar: 673
Torskerogns deller
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside