Gulerodskiks {{forumTopicSubject}}
Du skal bruge:
3/4 kop bouillon
1 1/2 spiseskefuld sirup
1 æg
2 spiseskefulde grønsagsolie
1/2 kop reven gulerod
1 kop hvedemel
1 kop rugmel
2 spiseskefulde ølgær
1/4 kop hvedeklid
1/3 kop majsmel
1/4 kop cornflakes
3 spiseskefulde mælkepulver
Salt
Kanel
1/4 teskefuld muskatnød
1 1/4 teskefuld gær
Alle ingredienserne tilsættes og dejen æltes. Massen bør blive til en fast rund kugle. Tilsæt mel eller væske efter behov. Rul dejen ud på bordet og drys lidt mel eller majsmel. Dejen bør være omkring 1/2 cm tyk. Skær dem i passende stykker. Bliv ved med at rulle dejen til det hele er brugt. Placer stykkerne på en bageplade med bagepapir.
Bag Kiksene i en forvarmet ovn på 250 grader i omkring 40-60 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad gerne kiksene køle af i 2-4 timer.
Velbekomme
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Gulerodskiks
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside