Ovnbagte peberfrugt {{forumTopicSubject}}
1 rød peberfrugt
½ aubergine
2 store tomater
1 skalotteløg
1 fed knust hvidløg
¼ bundt friskhakket basilikum
2 tsk olivenolie
Skær auberginen i terninger på ½ cm. Drys dem godt med salt og lad dem trække ½ time. Skyl dem grundigt og dup dem tørre i et rent viskestykke. Del peberfrugten i 2 halve. Fjern kerner og lameller, men lad stænglen sidde på. Rids tomaterne og fjern blomsten. Overhæld dem med kogende vand, og lad dem stå 20-30 sekunder. Afkøl i koldt vand og fjern skindet med en skarp kniv. Fjern også kernerne og skær tomatkødet i meget små tern. Skær løget i skiver og rist dem i lidt vand på en slip-let pande. Tilsæt hvidløg og aubergineterninger, og sautér til de er bløde. Vend tomater, krydderurter og peber i. Smag til og fordel blandingen i peberfrugten. Stil peberfrugten i en forvarmet oven ved 160o i 1½ time, til de er helt møre. Dryp en tsk. Olie på hver peberfrugt før servering.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Ovnbagte peberfrugt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside