{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
810 visninger | Oprettet:

Nyhedsbrev November 2008 {{forumTopicSubject}}

Nemme tips til at forebygge rod
Hvordan kan du forebygge rod? Den mest oplagte mulighed er naturligvis at rydde op jævnligt, så rodet aldrig hober sig op, men faktisk er det muligt at forebygge visse typer af rod så grundigt, at det aldrig nogensinde opstår, selvom du slet ikke rydder op! Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke:

Slut med stakkevis af reklamer
Hvis du ikke allerede har et "ingen reklamer tak" skilt på brevsprækken eller postkassen, så er det en god idé at få det hurtigst muligt. Du bliver sparet for utrolig mange reklamer og brochurer, som ellers kunne ende som stakke af rod i dit hjem. Langt de fleste supermarkeder og butikker har i øvrigt deres tilbudsavis liggende på internettet, så du kan sagtens se dem alligevel, selvom de ikke kommer med posten.
Hvis du får adresserede reklamer fra eksempelvis Ikea, H&M, Isabella Smith Country Store, Ellos, Yves Rocher og lignende så husk også at frabede dig disse og kig i stedet deres tilbud på internettet.

Slut med stakkevis af magasiner og aviser
Det er ikke bare tilbudsaviserne der med fordel kan læses på internettet. De fleste af dine foretrukne magasiner og aviser kan sandsynligvis også læses delvist eller helt på internettet. Hvis du køber mange magasiner og aviser - eller måske ligefrem har abonnementer på dem - så kan du altså spare dig selv for en hel del rod, hvis du nøjes med at læse dem på internettet.

Slut med stakkevis af papirer
Hvis alle de papirer du modtager med posten, har en tendens til at ende i usorterede stakke, så er internettet endnu engang din redning. Rigtig mange kommuner, banker, skattekontorer, firmaer osv. vil nemlig hellere end gerne sende alle dine "papirer" via e-mail, da det er både billigere og hurtigere for dem. Det er derfor en rigtig god idé at få tilmeldt dig til disse ordninger, så du slipper for stakkevis af papirer i dit hjem.

Slut med gaver du ikke bruger
Hvis du er typen, der siger "bare find på et eller andet", når folk spørger, hvad du ønsker dig i fødselsdagsgave eller julegave, så har du sikkert allerede et lager af lysestager og køkkengrej, du ikke bruger? Undgå at få mere af den slags ved at skrive ønskelister med ting du virkelig ønsker dig eller endnu bedre: ønsk dig oplevelser i stedet for ting. Oplevelser roder ikke.

Slut med tom emballage overalt
Hvis der ikke lige er en skraldespand i nærheden, så har meget tom emballage det med at finde vej til alt andet end lige netop skraldespanden - som eksempelvis de tomme shampooflasker i brusekabinen, det tomme slikpapir på skrivebordet, de tomme toiletruller ved siden af toilettet osv. Sørg derfor for at der er en skraldespand i køkkenet, på børneværelset, på badeværelset, ved vaskemaskinen, ved skrivebordet og hvor der nu ellers produceres tom emballage. Dette tip kan spare dig for meget rod.

Slut med bunker af plasticposer
Hvis du køber nye plasticposer, hver gang du handler ind, så har du sikkert en bunke af plasticposer liggende et eller andet sted? De fylder godt, medmindre de virkelig er lagt pænt sammen, og det er de sikkert ikke? Køb i stedet et par store og solide stoftasker som du kan bruge igen og igen, når du handler ind, så slipper du for bunken af umedgørlige plasticposer.

Slut med arvegods og aflagte ting
Hvis du altid siger "ja, tak", hver gang familie og venner spørger, om du vil have deres brugte ting, så er det tid til at stoppe op og lære at sige "nej, tak". Ikke alene ender du sandsynligvis med en masse rod, hvis du modtager alt muligt fra andre, men folk lærer også hurtigt at de kan komme af med alt deres rod til dig - og så vil de forsøge at komme af med endnu mere - og snart ender dit hjem som en genbrugsstation for familie og venner.

Slut med andres rod
Hvis du har en rummelig kælder, en tom garage eller anden god opbevaringsplads, så har du måske været udsat for, at nogen gerne vil låne lidt plads til opbevaring. Det kan være din veninde, som skal flytte i en mindre bolig, og derfor har brug for midlertidig opbevaring af en halv stue. Det kan også være din søn, som har "glemt" halvdelen af sine ting, da han flyttede hjemmefra. Eller det kan være dine søskende, som endnu ikke har taget stilling til, hvad der skal ske med din afdøde fasters ejendele, og derfor står de i øjeblikket hos dig. Problemet er, at denne type ting har en tendens til at blive "glemt" og dermed aldrig afhentet, og hvem står så tilbage med rodet? Det gør du. Derfor er det bedst sige "nej" til opbevaring af andres ting.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Nyhedsbrev November 2008

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce