Fiskefilet med rejer - højbelagt Fiskefilet med rejer - højbelagt
Fiskefilet med rejer – luksus smørrebrød.
1 per.
½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Fiskefilet
25 g. Remoulade
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Fisken steget og afkøles. Lægges derefter på brødet med ”halen” oppe ved salatbladet.
Remouladen sprøjtes i en bræmme ned langs fisken. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.
TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.
Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Fiskefilet med rejer - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside