Opskrift-hjørnet

Opskrift-hjørnet

Medlemmer: 70
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
798 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 0 Svar

Fiskefilet med rejer - højbelagt Fiskefilet med rejer - højbelagt

Fiskefilet med rejer – luksus smørrebrød.
1 per.

½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Fiskefilet
25 g. Remoulade
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Fisken steget og afkøles. Lægges derefter på brødet med ”halen” oppe ved salatbladet.
Remouladen sprøjtes i en bræmme ned langs fisken. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.


TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.


Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler.


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Skifte ballofix 1.500 kr.
  • Hjælp til at hænge to plakater op 300 kr.
  • Montering af vaskemaskine og tørretumbler 500 kr.
  • 3 sal, stort bord til kældren 1.150 kr.
  • Montering 2 IKEA møbler 500 kr.
  • Punkteret cykel dæk 300 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fiskefilet med rejer - højbelagt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce