Dyrlægens natmad - højbelagt Dyrlægens natmad - højbelagt
Dyrlægens natmad – luksus smørrebrød.
1 per.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 sk. Saltkød
1 sk. Leverpostej
1 sk. Sky
1 stk. Løg, lille i ringe
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Saltkødet lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side. Hele brødet skal være dækket.
Leverpostejen tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. Den lægges ned langs saltkødet, skyen lægges ovenpå, der pyntes med løgringe, karse og tomat.
Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Jeg gør nogle gange det til jul f.x,så køber jeg ind til smb og så får vi rigtig lækkert højtbelagt en af dagene
Dyrlægens natmad - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside