Kylling med jornøddesauce {{forumTopicSubject}}
Den her opskrift var på menuen på job idag og føj hvor var den lækker, der blev faktisk spisk op :O)))
Kylling i jordnøddesauce
4 personer
4 kyllingefileter (ca. 500 g)
2 æbler
2 små fed hvidløg
1 dl saltede peanuts
1½ tsk hakket rød chili
2 spsk peanutbutter (jordnøddesmør)
½ lime (revet skal og saft)
1 spsk brun farin
1 dl vand
2½ dl Karolines Køkken piskefløde
1 hønsebouillon-terning
1 spsk smør
½ tsk groft salt
Tilbehør:
320 g ris
400 g forårsløg
Skær kyllingen i strimler. Skræl æblerne og skær dem i strimler. Skræl hvidløget og hak det, hak peanutsene. Pisk peanuts, chili, jordnøddesmør, lime, farinsukker, vand og fløde sammen med den smuldrede bouillonterning i en gryde. Kog blandingen op. Brun kyllingestrimlerne i smør - lidt ad gangen i en stegepande, og kom dem over i gryden. Kog nogle minutter. Krydr med salt. Svits æblestrimler og hvidløg i smør - og kom det ned i gryden.
Server med kogte ris og svitsede forårsløg.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Kylling med jornøddesauce
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside