{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.836 visninger | Oprettet:

Tholo Dansk tørfoder {{forumTopicSubject}}

Adult Chicken 13 kg (Pris incl. forsendelse)
[p3002] 399,00DKK



Klik for større billede


Tholo Adult Chicken er lavet på store mængder kylling. Hunden er fra naturens side, langt hen ad vejen, kødæder, derfor mener vi også hos Tholo, at netop kødet skal udgøre hovedbestanddelen af måltidet. Når vi hos Tholo skriver kød, ja så mener vi det. Der er ikke brugt biprodukter (affald) af nogen slags i vores foder. Vi har også fravalgt korn, soja, GMO, majs, ris, gluten og kemisk konservering. Så ud over at være det ultimative valg til den voksne hund, uanset race og størrelse, vil det også i mange tilfælde være det oplagte valg til hunden der har allergi. Vi har et af markedets højeste indhold af de livsvigtige Omega-3 fedtsyrer. Tjek det selv ud.

Kombiner gerne Tholo Adult Chicken med Tholo Adult Fish, for at variere proteinkilderne.

Holdbarhed:

Hele Tholo’s foderserie har en holdbarhed på 18 mdr. fra produktionsdatoen. Denne er altid synlig på posen.

Opbevaring:

Foderet opbevares tørt, gerne i en foderbeholder der er beregnet til formålet, eller i posen med lukket top. Så er du sikker på, at det altid er en super smagsoplevelse for din hund.

Fodervejledning:

Hundens vægt. Anbefalet mængde.

0-10 kg. 50-140 g.

10-20 kg. 115-290 g

20-30 kg. 180-400 g.

30-40 kg. 265-550 g.

40-50 kg. 330-650 g.

50-60 kg. 420-800 g.

60- kg. 500-930 g.

Ovenstående tabel er kun vejledende, og der kan være store individuelle forskelle at tage hensyn til, race, alder, stofskifte, aktivitetsniveau osv. Brug den som udgangspunkt, og vær opmærksom på din hunds vægt, men forvent at bruge mindre.

Kroket størrelse:

Vi har i alle varianter valgt en lidt større kroket størrelse, end man ser hos gennemsnittet af foderproducenter. Vi er af den overbevisning, at hunden har fået sine tænder af en grund, og jo mere de får at arbejde med, jo mere forebygger man også bakterie belægninger og tandsten.

Indhold:

Kylling, kartoffel, ærter, hørfrø, rapsolie, fedt (kylling), roefibre, æg, gær, mineraler, vitaminer, krebsdyr, cikorierod, gulerødder, antioxidant (naturlige E-vitaminer, d-mix tocopherol, rosmarin og citronsyre), hyben, tang, spinat, tranebær, æbler, tomat.

Nøgletal:

Indhold.

Protein 28%

Råfedt 16 %

Træstof 3,5 %

Råaske 7 %

Vand 9 %

Calcium 1,6 %

Fosfor 1,1 %

Magnesium 0,13 %

Natrium 0,3 %

Omega-3 0,85 %

Omega-6 2,98 %

Kcal. (ME) 3933

Vitaminer & mineraler:

Tilsat pr. kg.

Vitamin A 15.000 i.e.

Vitamin D3 1.500 i.e.

Vitamin E 165 mg.

Vitamin C 55 mg.

Vitamin B1 8 mg.

Vitamin B2 6 mg.

Vitamin B6 5 mg.

Vitamin B12 0,03 mg.

D- Pantotensyre 15 mg.

Folinsyre 1 mg.

Biotin 0,6 mg.

Niacin 20 mg.

Cholin chlorid 1.200 mg.

Jern 150 mg.

Zink 200 mg.

Jod 2 mg.

Selen 0,4 mg.

Kobber 10 mg.

Mangan 10 mg.


Kylling: I Tholo’s foder bruger vi store mængder kylling. Kylling hører til de lyse kød typer, og er derfor meget let omsættelige for hunden.

Krebsdyr: Vi bruger krebsdyr i alle Tholo’s fodervarianter. Krebsdyr indeholder bl.a. store mængder af glucosamin i naturlig form.

Glucosamin: Glucosamin er igennem mange år blevet brugt til mennesker der lider af slidgigt og led betændelse. Først for nyligt er man begyndt at bruge det til hunde der lider af div. led problemer, så som slidgigt, HD og led betændelse. Og det har vist sig at være en af de mest sikre behandlingsformer.

Chondroitin: Chondroitin er ligesom glucosamin med til at afhjælpe div. problemer på bevægeapparatet. Chondroitin kommer bl.a. fra kyllingebrusk.

Ærter: Ærter har et højt indhold af vitaminer, fibre og antioxidantet caroten. Tillige har ærter et meget lavt glykæmisk indeks, dvs. at det er med til at give et stabilt blodsukker niveau.

Kartoffel: Kartoffel er en kulhydratkilde med høj optagelighed. Fuld af vitamin C. Kartoffel er rigtig godt til hundemed sensibel mave, og hunde med allergi.

Fedt: Den primære fedtkilde i Tholo er selvfølgelig animalsk. Til dels fordi en animalsk fedtkilde optages bedre af hunden, men også fordi det rent smagsmæssigt er det bedste valg. Vi har valgt kyllingefedt og/eller fiskeolie til vores varianter.

Roe fibre: Fibre generelt er med til at holde maven i orden, og fremmer optagelsen af foderet.

Hørfrø: Hørfrø er en ideel kilde til Omega-3 fedtsyrer.

Æg: Proteinkilde med en høj biologisk værdi for hunden. Forbedrer fordøjelsen af aminosyrer. Giver hunden vitaminer & mineraler. Indeholder alle uundværlige aminosyrer.

Gær: Indeholder bl.a. store mængder B-vitamin.

Rapsolie: Rapsolie er den eneste vegetabilske olie der indeholder Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer.

Cikorierod: Tilfører hunden inulin, som fremmer optagelsen af næringsstoffer. Er også med til at formindske lugten fra hundens prutter.

Gulerødder: Er den grøntsag der indeholder mest A-vitamin.

Rosmarin: Rosmarin er et naturligt konserveringsmiddel. Det er også med til at fremme fordøjelsen, og stimulerer blodcirkulationen.

Hyben: Stort indhold af C-vitamin. Styrker hundens immunforsvar, og har også en gavnlig effekt på hundens bevægeapparat.

Tang: Tilfører hunden naturligt jod, og er rig på fibre, mineraler og vitaminer.

Spinat: Spinat indeholder store mængder af betacaroten, som er kendt for at styrke immunsystemet og beskytter cellerne.

Tranebær: Virker hæmmende på bakterielle infektioner i nyre og urinvejene.

Æbler: Er rig på opløselige fibre. Indeholde pektin der virker fremmende på fordøjelsen. Dette er også en let optagelig kulhydratkilde.

Tomat: Støtter immunforsvaret. Rig på C-vitamin og Lycopene, som kan hæmme kræftcellers vækst.

Komplet vitamin/mineraltilskud:

Tholo's foder indeholder alt hvad hunden skal bruge af vitaminer og mineraler, uanset hvor i livet den befinder sig. Der skal ikke gives ekstra tilskud af nogen slags, da det bare vil ødelægge den gode balance der er i foderet.

Omega-3: Omega-3 fedtsyrerne er nok det vigtigste tilskud. Disse fedtsyrer kan hunden ikke selv danne, og skal derfor have dem tilført udefra. Omega-3 fedtsyrerne har mange gavnlige effekter på bl.a.:

-immunforsvar og ydelse

- bakterie- og betændelsestilstande

- Led, muskel- og sene problemer

- Hjerte og blodomløb

- Allergier

- Hudlidelser, fældning og skæl

- Blank pels

- Poter og trædepuder

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Tholo Dansk tørfoder

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce