942 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
9 Svar
jeg skal bage boller..... men... jeg skal bage boller..... men...
Der skal bages ca 80 stk, til en 18 års fødselsdag. Dem kan jeg jo ikke nå at lave samme dag. Mit spørgsmål er så om der er en der har en rigtig god opskrift så bollerne ikke bliver tørre når jeg bager dem dagen før. Uanset hvordan jeg har lavet boller bliver de så kompakte og tørre dagen efter og det ville være pinligt at møde op med sådanne boller Håber nogen kan hjælpe
0 synes godt om
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.295
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Hvorfor fryse dem ? Jeg bager dem fredag og de skal bruges lørdag.
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
jeg synes det er uanset om jeg bager med vand eller mælk
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Mælk er heller ikke surmælk. Jeg har samme erfaring som maria, hvis man f.eks. bruger ymer, A38 el.lign.
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
jeg skal bage boller..... men...
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside